AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Het Kompas – voor vrouwen (ong 24 – 35 jaar) op een kruispunt in je leven

13 mei 2023 - 10:00 tot 16:30

Lieve jonge vrouw (twintiger/dertiger),

Sta je op een kruispunt van je leven? Klopt er een levensles op je deur? Of zit er meer in jou, of het leven, dan er nu uitkomt?

In een samenleving met zoveel afleidingen en verwachtingen vanuit je omgeving, familie, vrienden, relatie, werk, kun je makkelijk iedere richting kwijtraken. We vergeten onszelf.
Wie ben JIJ? Wat is jouw diepste verlangen? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen en waar wil jij waarde aan geven in het leven?

In deze training gaan we samen op onderzoek uit, we richten onze aandacht naar binnen om ons innerlijk kompas te ontdekken. Zo kun je richting bepalen op kruispunten, stilstaan bij levenslessen, en ontdekken wat er werkelijk in jou leeft.

 

Pijlers waar vanuit we aan de slag gaan;

– Het medicijnwiel/levenswiel
Vanuit het sjamanisme wordt veelal gewerkt met het medicijnwiel, dit is een soort van kompas waar je ieder thema wat in je leeft op kunt leggen. Het is Het geeft richting. Helderheid. En laat je vanuit je eigen centrum bepalen welke beweging nodig is om te maken.

– Kunstzinnig werken
Beelden zeggen zoveel meer dan woorden, het is een krachtige en subtiele manier van naar jezelf kijken en nieuwe lagen van jezelf ontdekken. Daarnaast kunnen beelden processen stevig verankeren.

– Mini Vision Quest
Een Vision Quest is een intense ontmoeting met jezelf, buiten in de natuur. Van oudsher, een eeuwenoud ritueel waarbij stamleden zich terugtrokken in de natuur om antwoorden te krijgen, vaak in de vorm van een gegeven visioen om daarna dit in de gemeenschap, stam/ tribe in te brengen en te leven. Het leven, waarin geboorte en sterven volledig geïntegreerd waren. Deze mini Quest geeft je de gelegenheid om je een nacht volledig terug te trekken, los van alle prikkels in de buitenwereld, alleen met jezelf. Het moment dat je terugkomt, is een geboorte.

Daarnaast zullen we werken met en in ons lijf, met visualisatie, opstellingen, moeders en voormoeders, licht- en schaduwwerk en dat wat zich in het moment aandient.

De training is een commitment aan jezelf, en je eigen leven.
Aan het eind van deze training is jouw kompas helder(der), weet je (nieuwe) koers te geven en voel je welke beweging je hebt te maken.

 

Ben je werkelijk bereid naar jezelf te kijken, naar je diepste donker, en je helderste licht

 

Praktisch:
Voor vrouwen tussen de ong. 24 en 35 jaar op een kruispunt in hun leven
Data: 4 maart 2023, 1 april 2023, 29 april 2023, 13 mei 2023, 3&4 juni 2023 (met overnachting), 24 juni 2023.
Locatie: De Verbindende Factor in Nuenen (weekend 3&4 juni 2023 vindt in de natuur plaats, locatie volgt)
Tijd: de dagen zijn van 10.00 tot 16.30 uur, het weekend zal van 11.00 u tot ong. 15.00 a 16.00 u de volgende dag zijn.

Vooraf aan de training ontvang je een vragenlijst om je intenties, verlangens en thema’s al wat helder te krijgen, het is dus fijn als je je uiterlijk 25 feb aanmeldt.
Heb je wat twijfels dan kan kun je altijd vooraf met een van ons contact opnemen, dan kijken we samen of dit traject nu is wat bij je past.

Financiële Bijdrage;
– ik kan niet zoveel missen tarief: 775 euro
– normaal tarief: 875 euro
– ik verdien goed tarief: 975 euro

Meer informatie of aanmelden;
atelierveer@gmail.com of 06-49924765 (Vera)
info@sacredlifeforce.nl of 06-41316641 (Janneke)

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Overige informatie

Kosten:
tussen de €775 en €975, naar draagkracht
Data:
4, 1 april, 29 april, 13 mei, 3&4 juni (met overnachting), 24 juni