AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Helende Relaties voor koppels

Helende Relaties voor koppels

16 november 2017 - 10:00 tot 17:00

Geloof jij ook dat het leven je relaties brengt om je te helen? Om vrijer en met meer liefde het leven te leven? Dat je hoger kunt vliegen met elkaar dan alleen?
Het verlangen om samen te zijn is groot bij veel mensen en tegelijkertijd is er veel verwarring over relaties in de nieuwe tijd. De oude werken niet meer, monogamie tot de dood ons scheidt. Een afspraak voor het altaar gemaakt en vaak niet waargemaakt. Dan maar polyamorie, want we houden toch van iedereen? Meer en meer komen we er achter hoe heilig en teer seksualiteit is, het ontvangen van de baarmoeder, het verbinden van lust en liefde. De pijn van de moederwond bij mannen en vrouwen, het heftige van de vaderwond bij mannen en vrouwen.

Helende relaties
Deze dag gaat over helende relaties. Relaties waarmee je je volledig verbindt met je partner omdat je ziel er voor heeft gekozen om deze reis samen aan te gaan. In een bedding van liefde en vriendschap jullie waarheid leven en elkaar wakker houden op die waarheid. De ander spiegelen als je ziet dat hij of zij sjoemelt met zichzelf. Elkaar het hoogste en grootste gunnen, fan zijn van elkaar en zo vrij zijn dat je elkaar ook los kunt laten mocht dat nodig zijn. Samen blijven zolang de liefde je verbindt in het verlangen dat dat tot de dood is. Een helende relatie is niet altijd leuk of makkelijk, dus ‘becareful what you wish for’ ; )

Voor wie?
Voor mannen en vrouwen in een relatie, die verlangen naar meer verbinding en verdieping met elkaar. Dit verlangen gaat niet over hollywood achtige taferelen, maar over naakt durven zijn, je ziel delen met alle verwondingen, angsten en trauma’s die ervoor liggen. Om in intimiteit en seksualiteit in de overgave te gaan.

Begeleiding?
Wij, Rens Hulshof en Arianne van Galen begeleiden de dag. We hebben los van elkaar, alle vormen van relaties geleefd. De monogame, alleen zijn, het vreemdgaan, twinflames en soulmates, verschillende partners tegelijk en al deze vormen heeft ons veel gebracht. Sinds 7 jaar kiezen voor elkaar. In een exclusieve relatie. Een relatie waar we alles aan gaan, waar we al onze oude gekwetste kindstukken kunnen helen, waar bindings- en verlatingsangst in het licht komen in de veiligheid van een stevige bedding. Waarin we ongelooflijk veel plezier en lol hebben en thuis komen bij elkaar. Een relatie waar Rens steeds meer als man in aanwezigheid kan zijn en Arianne als vrouw meer en meer in de overgave.

Wat gaan we doen?
Kom wanneer je een ‘Ja’ voelt. We delen en onderzoeken samen. Hoe kun je je openen voor een helende relatie? Wat is je zielspad? Wat is vrijheid binnen en buiten je relatie? Wat brengt jullie samen?
Gewerkt wordt met visualisaties, teaching, opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching. Dit alles ondersteund en omgeven door gidsen, engelen, voorouders in verschillende dimensies.

Gegevens

Datum:
16 november 2017
Tijd:
10:00 tot 17:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 245,= excl. 21% btw voor koppels