Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Helende Relaties voor singles

7 december 2017 - 10:00 tot 17:30

Helende relaties… ben jij bereid?

Je bent single en je wilt je open stellen voor een Helende Relatie in je leven. Misschien wil je dat wel direct, of misschien mag het ook langer duren en wil je dan de juiste keuze maken. Kiezen voor een Geliefde waarmee je samen hoger vliegt dan je alleen kunt vliegen.

Het verlangen om samen te zijn is groot bij veel mensen en tegelijkertijd is er veel verwarring over relaties in de nieuwe tijd. De oude werkt vaak niet meer, monogamie tot de dood ons scheidt. Een afspraak voor het altaar gemaakt en vaak niet waargemaakt. Dan maar polyamorie, want we houden toch van iedereen? Meer en meer komen we erachter hoe heilig en teer seksualiteit is, het ontvangen van de baarmoeder, het verbinden van lust en liefde. De pijn van de moederwond bij mannen en vrouwen, het heftige van de vaderwond bij mannen en vrouwen.

Veel mensen maken lijstjes waaraan de toekomstige partner moet voldoen en komen er dan achter dat de spoeling dun is, maar weinig mannen of vrouwen voldoen aan deze lijst. Deze lijsten vullen we vaak met het hoofd in, of met een bang hart dat niet meer gekwetst wil worden. Het verlangen van de ziel richt zich niet op een man of een vrouw, maar op een Helende Relatie.

En als je de intentie voor een Helende Relatie het universum instuurt, dan blijken er op eens vlak onder je neus wel mannen en vrouwen te zijn die hier in passen. Partners die voldoen aan het lijstje van de ziel en niet die van een romantisch hoofd.

Deze dag gaat over helende relaties. Relaties waarin je je volledig verbindt met je partner omdat je ziel ervoor heeft gekozen om deze reis samen aan te gaan.

In een bedding van liefde en vriendschap jullie waarheid leven en elkaar wakker houden op die waarheid. De ander spiegelen als je ziet dat hij of zij sjoemelt met zichzelf. Elkaar het hoogste en grootste gunnen, fan zijn van elkaar en zo vrij zijn dat je elkaar ook los kunt laten mocht dat nodig zijn. Samenblijven zolang de liefde je verbindt in het verlangen dat dat tot de dood is. Een helende relatie is niet altijd leuk of gemakkelijk, dus ‘be careful what you wish for’ ; )

Ben jij bereid om je open te stellen voor een Geliefde in een Helende Relatie? Al je lijstjes op te geven waaraan hij of zij moet voldoen?
Ben jij bereid om je hart te openen voor een Geliefde in een Helende Relatie? En met het openen van het hart je verdriet, kleinheid, angsten ontmoeten en samen helen?
Ben jij bereid om je bekken te openen voor een Geliefde in een Helende Relatie? Als man je helemaal te geven aan deze vrouw, aan haar diepte, haar mysterie, haar kracht? Als vrouw je schoot te openen en je over te geven aan de aanwezigheid en kracht van deze man?

Voor wie?
Voor mannen en vrouwen zonder een vaste relatie, die verlangen naar en nieuwsgierig zijn naar een helende relatie. Dit verlangen gaat niet over hollywood achtige taferelen, maar over jezelf de relatie gunnen die je hart werkelijk verlangt, over naakt durven zijn, je ziel delen met alle verwondingen, angsten en trauma’s die ervoor liggen. Om in intimiteit en verbinding in de overgave te gaan.

Begeleiding?
Wij, Arianne van Galen en Rianne Sportel, begeleiden de dag.

Arianne (52 jaar) heeft alle vormen van relaties geleefd. De monogame, alleen zijn, het vreemdgaan, de bedrogene, twinflames en soulmates en al deze vormen heeft ons veel gebracht. Sinds 7 jaar kies ik voor mijn Geliefde Rens. In een exclusieve relatie. Een relatie waar we alles aan gaan, waar we al onze oude gekwetste kindstukken kunnen helen, waar bindings- en verlatingsangst in het licht komen in de veiligheid van een stevige bedding. Waarin we ongelooflijk veel plezier en lol hebben en thuiskomen bij elkaar. Een relatie waar Rens steeds meer als man in aanwezigheid kan zijn en Arianne als vrouw meer en meer in de overgave.

Ook ik, Rianne (30 jaar), heb verschillende vormen van relaties geleefd. Monogaam, vrij/open, vreemdgaan, soulmates, en vooral veel lange periodes van alleen zijn, waarin de ontwikkeling in helend relateren met de ander niet stilstond. Volop het onderzoek aangaand rondom thema’s als het omgaan met brandend verlangen, commitment aan zelf en de ander, afwezigheid van intimiteit, (onbewuste) angst en onveiligheid om werkelijk te openen voor een partner, gaan staan voor eigen verlangen grenzen en behoeften, oude patronen ontmantelen (“beter iets dan niets”) om langzaam maar zeker het vertrouwen in helende relaties weer te her-inneren, mijzelf daartoe waardig te weten en deze meer en meer in mijn leven te ervaren.

Rens Hulshof, de man van Arianne assisteert tijdens deze dag.

Wat gaan we doen?
Kom wanneer je een ‘Ja’ voelt. We delen en onderzoeken samen. Wat is een Helende Relatie en wat betekent dat voor jou? Hoe kun je dit uitnodigen in je leven? Wat staat er mogelijk nog in de weg? Wat is je zielspad? Ben je bereid jouzelf en de ander te ontmoeten in waarheid?

Gewerkt wordt met visualisaties, teaching, opstellingen, heart & soul healing, lichaamswerk, sjamanisme, chakraleer, schaduwwerk, soundhealing en ouderwetse ‘hardcore’ coaching. Dit alles ondersteund en omgeven door gidsen, engelen, voorouders in verschillende dimensies.

Gegevens

Datum:
7 december 2017
Tijd:
10:00 tot 17:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 120,- excl. 21% btw voor ondernemers (inclusief btw voor particulieren)

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.