Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Helende klankreis

12 oktober 2018 - 19:30 tot 22:00

De helende klankreis is een naar binnen gerichte, intieme vorm van stembevrijding waarbij je de verbinding met je hart en buik verdiept en heelt. Klank is trilling. Door te klinken, brengen we ons lichaam in trilling en trillen we letterlijk los wat vast zit, maken we bewust en wakker wat onbewust was. Geblokkeerde energie kan hierdoor weer gaan stromen. We kunnen elk deel van ons lichaam of bepaalde spanningen of thema’s in ons leven een stem geven. Je hart klinkt weer anders dan je hart, buik of je gespannen rug. Je geeft een lichaamsgebied aandacht en laat het klinken. Wat heeft het te vertellen, wat is het verhaal, wat heeft het nodig? Je ervaart de waarde van luisteren, verbinden en expressie geven. Je verdiept het contact met je lichaam. Het laten horen wat er in je leeft, is een bevrijdende ervaring. Eindelijk krijgt dat deel van jou een stem! Stembevrijding versterkt je zelfhelend vermogen.

Zangtalent of stemervaring is niet vereist. Vrouwen en mannen zijn welkom.
Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je kunt bewegen.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2018
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 25,-,-
Aantal deelnemers:
4-16 deelnemers