Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Heartmade Pop-up Shop

21 november 2020 - 10:00 tot 17:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 22 november 2020 at 11:00

Kom heerlijk live VIP-shoppen op 21 of 22 november. Een klein winkeltje in ‘de Verbindende Factor’ met allemaal hand en heartmade producten van kleine lokale ondernemers, creatievelingen, kunstenaars.
Gezien de maatregelen alleen op afspraak, plan jouw tijd in door te mailen naar atelierveer@gmail.com

Wat voor moois zal er zijn?

Natuurlijk ben ik (Vera Spiero) er zelf met Beyoniful en zijn mijn yoni-godinnen sieraden aanwezig. Daarnaast een aantal Udu’s, kleine lichtjes, smudgeschaaltjes, yonivaasjes en ander werk.
Van Maartje Bertens zijn er stoere handgevilte schapenvachten.
Van Saskia neem ik haar prachtige zonnekinderen mee, kleine knuffelpopjes en nog meer vertroetelend pop en knuffelmateriaal, neem vooral je innerlijke kind ook mee.
Van Mirjam zijn haar zorgvuldig uitgezochte en met liefde gemaakte edelsteenarmbanden aanwezig. Zowel voor mannen als voor vrouwen.
En de prachtige vilten godinnen en draken van Marinet mogen zeker niet ontbreken. I love them.
Ook is het keramiek van Annemieke aanwezig.
En van Liesje zijn er heerlijke sprays, magneetjes, kaartjes en ander moois.

Mogelijk wordt het assortiment nog verder uitgebreid. Het wordt een bijzonder winkeltje, alles met handen hart en ziel gemaakt.

Gezien de richtlijnen met Corona is dit jaar je unieke kans om te komen VIPshoppen. Vooraf meld je je aan per mail atelierveer@gmail.com
We spreken dan een tijd af en dan heb je alle ruimte en aandacht om te komen snuffelen en mogelijk met een prachtig cadeau(s) naar huis te gaan. En ook als je alleen wilt snuffelen, geen idee hebt of je iets wilt kopen, maar wel nieuwsgierig bent van harte welkom.

Gegevens

Datum:
21 november 2020
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Vera Spiero
Telefoon:
06-49924765
E-mail:
atelierveer@gmail.com
Site:
www.atelierveer.nl

Overige informatie

Kosten:
gratis (wel aanmelden)
Data:
21 en 22 november

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.