Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Hart Cirkel – Thema: Verbinding in Vrijheid

17 februari 2018 - 11:00 tot 17:00

Onze Hart Cirkels gaan over RELATIES. Onze relatie met onszelf en onze relatie met anderen. In relatie tot anderen, leren we onze relatie met onszelf kennen. In het bijzonder in relatie met onze geliefde(n).

Onze Hart Cirkels gaan ook over BEWEGING, innerlijke beweging. Welke beweging wil mijn systeem, mijn lijf, mijn hart, maken? En welke weerstand houdt die beweging tegen? Hoe laten we relaties met anderen onze innerlijke beweging beïnvloeden? Hoe proberen wij de beweging van anderen te beïnvloeden?

Alles wat in de Hart Cirkel tot uitdrukking komt is een SPIEGEL van wat in onszelf beweegt. En wat in onszelf beweegt is een uitdrukking van wat in de cirkel leeft. Elke dynamiek die actief is in onszelf en anderen wordt zichtbaar.

Het deelnemen aan deze Hart Cirkel geeft je de VEILIGE en open ruimte om alle delen in jezelf te ontdekken, ontmoeten en herinneren. Om je vrijheid terug te vinden, uit te breiden en te verankeren. En om in vrijheid te kunnen verbinden. Met jezelf, met anderen en met je geliefde.

Gegevens

Datum:
17 februari 2018
Tijd:
11:00 tot 17:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 75,-
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.