Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Hart Cirkel – Thema: Pasen – een nieuw begin

31 maart 2018 - 11:00 tot 17:00

Pasen markeert het begin van de lente en is symbool van het nieuwe leven dat door de dood heen geboren wordt. Een mooi symbool ook voor hoe we onze RELATIES fris houden. Elke keer weer nieuw. Hoe we onszelf de ruimte kunnen geven de ander telkens opnieuw te ontmoeten, te ontdekken.

LEVEN is een cyclus van sterven en weer geboren worden. Zo ook onze relaties. Om elk moment nieuw te laten zijn moeten we al het vorige laten sterven. Telkens weer in het niet weten stappen, in de stilte, de ruimte waar het nieuwe geboren kan worden.

LOSLATEN van het oude, stoppen met proberen te herhalen wat was, vrij komen van verwachtingen. OPEN om telkens weer opnieuw te zien, opnieuw te voelen. Te voelen wat NU is. Daar gaan we in deze bijzondere Paas Hart Cirkel mee spelen, mee oefenen.

De Hart Cirkel is een SPIEGEL die ons laat zien hoe we geneigd kunnen zijn vast te klampen aan het oude en zo het nieuwe niet binnen te kunnen laten. Elke dynamiek die actief is in onszelf en anderen wordt zichtbaar.

Het deelnemen aan deze Hart Cirkel geeft je de VEILIGE en open ruimte om NIEUW LEVEN te laten STROMEN in jou en tussen jou en de ander, onuitputtelijk, oneindig.

Gegevens

Datum:
31 maart 2018
Tijd:
11:00 tot 17:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 75,-
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers
Inclusief:
koffie en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.