Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Guided Meditation

Guided Meditation

20 januari - 20:00 tot 22:15

In een groep mediteren is fijn, en zeker in een energetisch goede bedding. Bij de maandmeditaties zorgt Koen voor de juiste energie. Hij stemt zich vooraf af om het thema te bepalen en stemt zich tijdens de Guided Meditation af op de energie van de groep.

Het thema past bij de energie op dat moment. Koen licht het thema eerst toe in een intro en kiest passende muziek met de juiste frequentie. We zakken als groep in de meditatie op het moment dat we in energie met elkaar verbonden zijn. Er is ook ruimte voor healing, als dat nodig is. Na de meditatie vertelt Koen in de outro wat er in de energie allemaal is gebeurd, je kunt dan ook vragen stellen.

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
20:00 tot 22:15
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
44,-
Inclusief:
thee en lekkers