Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Goddess Celebration Vrouwentempel

10 maart 2017 - 19:30 tot 22:30

Kom je, vrouwe? Godin? Meisje? Zuster? Moeder? Dochter?

Kom je naar deze avond samenzijn met vrouwen? Kom je de godin in jezelf ervaren, tezamen met je zusters? In liefde, vreugde, kracht en zachtheid, beschenen door de zilveren stralen van de (bijna) Volle Maan?

We gaan ons verbinden met elkaar en het Grote Vrouwelijke in sisterhood. Rituelen in de bedding van de Tempel. Voelen, vieren, verlichten. Huilen, lachen, dansen. Aanraken, mediteren, delen en helen.

Elke vrouw is een unieke uitingsvorm van de Godin. In ons allen gloeit het licht, in ons allen huist de omhullende donkerte die het vrouwelijke eigen is.

Een avond met vrouwen alleen wakkert dit besef, dit gevoel, deze ervaring van de Godin in jou aan; van glorend lichtje tot blazend vuur. We stappen samen in de gewijde ruimte, de tempel, die onze bedding vormt, ons verbindt met elkaar, onze voormoeders, het grote geheel.

Je kwetsbaarheid is welkom. Je grote kracht is welkom.

Levensenergie zal stromen en dat blijft nog dágen in je doorwerken…

Gegevens

Datum:
10 maart 2017
Tijd:
19:30 tot 22:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
€20,-
Aantal deelnemers:
max. 20 deelnemers
Inclusief:
thee en wat lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.