AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Geurconcert

22 november 2018 - 19:30 tot 21:00

Beleef een geurconcert om bij weg te dromen

Tijdens deze avond beleef je een diepe zintuiglijke ervaring. Je ligt op je matje, ontspant en laat de geuren letterlijk over je heenkomen.
Met telkens wisselende muziek legt Roos iedere keer een andere geurende tissue op je gezicht. Iedere geurervaring duurt vier tot vijf minuten, daarna is er een korte pauze en gaan we door naar de volgende geur.

De avond bestaat uit twee reeksen: we beginnen met zeven chakra geurcomposities. Na de pauze gaan we door met de serie ‘fragrances of the world’: vijf geurcomposities die zijn opgebouwd uit 40 verschillende essentiële oliën die hun oorsprong vinden in de desbetreffende continenten. Alle geurcomposities bestaan uit 100 % natuurlijke, essentiële oliën en zijn alle ontworpen en samengesteld door Roos zelf.

Dit geurconcert is een echte belevingsavond voor jezelf. Je bent alleen met je eigen gevoelens en gedachten en vrij om weg te dromen. Je hoeft niet te praten of uit te wisselen, alleen maar te ondergaan. Je maakt werkelijk een innerlijke reis via de geuren.

Ps. Doe geen geur op van tevoren.

Gegevens

Datum:
22 november 2018
Tijd:
19:30 tot 21:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 17,50
Aantal deelnemers:
max. 20 deelnemers