AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Gaia Traject 2019

14 september 2019 - 10:00 tot 18:00

Ik nodig JOU uit om samen met mij een helende reis te maken naar diepere lagen van jouw bestaan als vrouw. De reis die wij samen aangaan geeft jouw de mogelijkheid jouw oerwijsheid te doen ontwaken, zodat jij deze weer mag doorgeven.

De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt.
Vaak draag je ook een stuk (bewust en/ of onbewust) pijn en verdriet van je moeder en grootmoeder of zelfs verwondingen uit andere levens met je mee. Door te vertragen, te verzachten en te verstillen kom je weer in verbinding met de belangrijkste persoon in jouw leven… jezelf.
In verbinding met de natuur, Moeder Aarde, je prachtige tempel en jouw vrouwelijke oerkracht. Dit uit zich in de scheppende levenskracht die zowel leven kan creëren, maar ook grenzen kan verdedigen. Dit is de oerkracht van jouw vrouwelijke natuur. Nu is het moment aangebroken dat jij je mag herinneren wie je werkelijk bent. Wanneer we onszelf helen, helen we onze Moeder Aarde. De wedergeboorte van Gaia, het goddelijke vrouwelijke.
O.a lichaamswerk, rituelen, stembevrijding & dans zullen onderdeel zijn van het Gaia Traject. De energieën van de Nieuwe & Volle Maan zullen ons gedurende het traject ondersteunen in onze gezamenlijke processen. Tijdens het traject zul je de gedragenheid van Sisters ervaren. Alles is gericht op het her-ontdekken van jouw Ware Zelf.

Ik vraag commitment aan iedere vrouw, omdat we Samen deze reis maken. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen, wel Zelf. Zo ontstaat er ruimte om diepere lagen aan te mogen raken. Het traject raakt diepe lagen in je Bewustzijn aan. Ik vraag daarom commitment en de bereidheid om jezelf volledig te ervaren.

VOEL JIJ DE ROEP? Meer info via https://www.yanushewa.com/gaiatraject/

Data:

14 & 15 september

12 & 13 oktober (13 okt Zweethut)

26 & 27 oktober

Gegevens

Datum:
14 september 2019
Tijd:
10:00 tot 18:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Overige informatie

Kosten:
€ 825,- (vroegboekkorting voor 14 mei € 780,-
Data:
14, 15 sep, 12,13,26,27 okt 2019
Aantal deelnemers:
max. 16 vrouwen
Inclusief:
gezonde lekkernijen & kruidenthee, Zweethutceremonie met avondmaaltijd, Rite of the Womb inwijding