Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Full Moon Sound of Silence

23 november 2018 - 20:00 tot 22:00

In alle voorgaande Sound Experiences heb ik gemerkt dat ‘de Stilte’ een wezenlijk onderdeel is van de Sound Experience. In deze ‘Full Moon Sound of Silence’ hebben we hier extra aandacht, tijd en ruimte voor.

De volle maan is een goed moment om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan. Eventuele emoties of blokkades die nog in de weg zitten kunnen ervaren en daarmee verder opgelost worden.

In een warm bad van klank & stilte kun je deze avond
– diep ontspannen en tot rust komen
– uit je hoofd gaan en alle gedachten loslaten
– je chakra’s ervaren en helen
– je openen voor hogere dimensies
– bewust worden van je Hogere Zelf, je Ziel
– Met jezelf zijn… in stilte
– In verbinding zijn met anderen… in stilte

De sessie begint met een reis door de chakra’s van het basischakra naar het kruinchakra, en dan gaan we nog 1 chakra hoger naar je 8ste chakra. Daar kun je nog bewuster contact maken met je ziel, je hogere zelf. Daar verblijven we waarbij klanken en stilte worden afgewisseld… totdat alleen de stilte overblijft. Na enige tijd maken we weer in stilte verbinding met elkaar. Het is een bijzondere ervaring om met een groep samen stil te zijn.

Gegevens

Datum:
23 november 2018
Tijd:
20:00 tot 22:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 20,-

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.