Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Frozen Moment – Mandala workshop

4 januari - 10:00 tot 16:30

Na de gezellige drukke feestdagen rondom het einde van het jaar nemen we de tijd om creatief te cocoonen. Laat je zelf verrassen door de persoonlijke aandacht en inspirerende creatiekracht voor jouw proces.

Tijdens deze mandala dag zoeken we de verstilling op in onszelf, om te voelen wat zich in de komende tijd mag ontvouwen. Een Frozen Moment als inspiratiebron voor jouw creatie.

In de ochtend maken we gezamenlijk een huisaltaar van diverse materialen die symbool staan voor stilte, rust, groei en het licht wat onze innerlijke kracht reflecteert. Denk hierbij aan mooie voorwerpen, al dan niet uit de natuur, kristallen, edel/stenen, beelden en afbeeldingen, kaarsen, zaden, bessen, veren en bloemen.

In de middag werken we in alle rust aan onze persoonlijke creatie. We creëren een veilige ruimte voor het onderzoeken van ons diep gekoesterde verlangen waarop we ons licht laten schijnen.
Voor de uitwerking van jouw mandala gebruiken we mooi zwart papier en maken de beweging van donker naar licht. Een rijkdom aan tekenmateriaal om mee aan de slag te gaan ligt voor jullie klaar, zoals; kleurpotloden, oliekrijt en soft pastel, gelpennen, acrylverf en zelf meegebrachte natuurlijke materialen.

Gegevens

Datum:
4 januari
Tijd:
10:00 tot 16:30

Docent

Angelie Broeren en Anne-Marie Slegers
Telefoon:
Angelie 0610704801/ Anne-Marie 06 4923 1331
E-mail:
angeliebroeren@home.nl / annemarieslegers@gmail.com

Overige informatie

Kosten:
75,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
/ inclusief koffie, thee en lekkers gedurende de dag en een heerlijke vegetarische soep voor bij jouw zelf meegebrachte lunch

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.