Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Frida & de Kunst van Imperfectie

15 december - 10:00 tot 17:00

Verbloemen met het gedachtegoed van Frida Kahlo. 

Frida werd op 6 jarige leeftijd getroffen door kinderverlamming aan haar rechterbeen en op 18 jarige leeftijd werd ze aangereden door een tram waarbij een stalen leuning haar lichaam binnendrong. Maandenlang liggend in bed, ingezwachteld en vechtend tegen de pijn is ze zichzelf gaan schilderen om haar pijn te overmeesteren en te verbloemen. 

Deze dag staat in het teken van schoonheid en imperfectie. Je gaat jezelf levensgroot in beeld brengen waarbij we op zoek gaan naar onze schoonheid die we zelf vaak niet zien en deze daar waar nodig uitvergroten en versieren met bloemen en kleur.

Daar waar we de schoonheid zijn verloren omdat er iets in het lichaam gebeurd is wat zijn sporen heeft achtergelaten, hier de pijn liefdevol verbloemen en jezelf nog mooier maken.

We werken groot, op papier, met acrylverf, krijt, ecoline en collage materiaal.

Gegevens

Datum:
15 december
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
120,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Materiaal, koffie , thee en lekkers

Reacties zijn gesloten.