AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Food Connection

5 september 2019 - 18:00 tot 21:30

We zijn als mensen steeds verder verwijderd van onszelf, en van wat voeding nu echt met ons doet. We zijn de verbinding kwijt. Food Connection verbindt ons opnieuw met voeding.

Voeding is één van de eerste levensbehoeften van ons als mens, daarnaast hebben we een lichaam waarmee we ons voortbewegen in de wereld. Deze beide dingen zijn zo vanzelfsprekend dat het makkelijk is om hieraan voorbij te gaan. Onze primaire behoeften worden overschaduwd door de dagelijkse gang van zaken: gezin, werk, tijdgebrek, social media, netflix en ga zo maar door.

Met Food Connection nodigen we je uit aan te komen bij jezelf om vanuit deze plek de verbinding aan te gaan met jouw omgeving, in dit geval gebruiken we daarvoor voeding als middel. We nemen je mee op reis en gaan samen langs de verschillende facetten rondom bewustzijn en voeding. Van waar je voeding vandaan komt, tot wat het doet in je lichaam en alles wat hier tussenin zit.

Daarnaast is een maaltijd, of dat nu ontbijt, lunch of diner, een dagelijks terugkomend event, een ritueel. Tijdens Food Connection geven we een diepere betekenis aan het nuttigen van jouw dagelijkse maaltijd door samen een nieuw ritueel te ontwikkelen.

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS FOOD CONNECTION

lekker eten
samenzijn
samen koken
meditatie
gezelligheid
delen
kennis over voeding en gezondheid

Kom dichter bij jezelf en het voedsel dat jij gebruikt om jouw lichaam te voeden en voorzien van energie. Voel hoe diep jouw verbinding is met voeding en hervindt wie je bent, in verbinding met het eten dat je nuttigt.

Ben je bereid om bewuster naar voeding te kijken? En kun je wel wat handvaten gebruiken om dit te doen? Dan is dit evenement voor jou!

PROGRAMMA

– 5 september – Potluck (jezelf + 1 persoon). Je neemt een maaltijd mee die voor jou bewuste voeding representeert
– 12 september – Samen Koken. Je neemt 1 ingredient mee waar jij ontzettend blij van wordt die je heel graag eet
– 3 oktober – Potluck (jezelf + 1 persoon). Je neemt jouw guilty pleasure mee en vertelt jouw verhaal hierbij, waarom is dit jouw guilty pleasure, wat maakt het dat je dit graag eet? Kun je hier bewust naar kijken?
– 17 oktober – Samen Koken. Je neemt 1 ingredient mee waar je graag mee zou willen koken, maar waarvan je totaal niet weet wat je er mee aan moet, hoe je het moet bereiden en hoe het lekker kan worden klaargemaakt.

Op de avonden dat we samen koken is er een ‘keukenkastje’ aanwezig, hierin vindt je diverse olieën, azijn, kruiden en andere smaakmakers. Zodat we voldoende hebben om de gerechten af te maken.

We eten vegetarisch, niet omdat we een oordeel hebben over het wel of niet eten van vlees, maar uit praktische overwegingen om het voor iedereen toegankelijk te houden. En eet je wel graag vlees dan kun je best een dagje zonder ?

OVER BERRY EN IRIS

Deze workshops worden verzorgd door Berry van Tsjaman en Iris van GreenTwist Cooking

Berry is tsja… man en begeleidt individuen en groepen, die de moed hebben zichzelf écht te ontmoeten, op hun pad naar het authentieke Zelf. Dit doet hij door middel van coaching, body de-armouring, rituelen en ceremonies.
Iris is Healthy Chef en haar missie is om individuen vanuit een holistische visie en gezonde voeding te begeleiden naar optimale gezondheid. Hiervoor werkt ze met kooklessen, kookcursussen, (online) coaching en retraites.

PRAKTISCH

Voor 1 avond zijn de kosten € 63,-, wil je graag de verdieping van een hele serie dan krijg je 10% korting en betaal je € 227,-

De locatie is de Verbindende Factor in Nuenen

We hebben plaats voor maximaal 14 personen

Gegevens

Datum:
5 september 2019
Tijd:
18:00 tot 21:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
63,-, wil je graag de verdieping van een hele serie dan krijg je 10% korting en betaal je € 227,-
Data:
5 en 12 sept en 3 en 17 okt
Aantal deelnemers:
max 14 personen