Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Flow Yoga & Meditatie

30 maart - 19:15 tot 20:30

|Terugkerend (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Welkom bij Flow Yoga & Meditatie in De Verbindende Factor.

Yoga is voor mij in essentie: verbinding, door verstilling en beweging synchroon aan ademhaling. Verbinding met mijn hele ZIJN, op alle lagen in het NU. De stilte stelt mij in staat om afstand te nemen van hetgeen om mij heen gebeurt en verschaft mij het inzicht om te handelen vanuit helderheid en innerlijke rust.

De opleiding tot Vinyasa yogadocente heb ik afgerond. Hierin geef ik wekelijks les. Daarnaast volg ik nog de opleiding tot Dru yogadocente. Dit is ‘de yoga van het hart’. Door middel van rustige, zachte bewegingen komt energie in het lichaam vrij en kan deze energie vrijelijk stromen.

Tijdens de Flow Yoga & Meditatie besteed ik onder andere aandacht aan (bijvoorbeeld een visueel geleide) meditatie, de pranayama (levensenergie) door middel van dynamische ademhalingsoefeningen. Daarnaast de asana’s (klassieke yogahoudingen) in een ‘voor ieder toegankelijke’ flow.

De workshops kunnen een thema bevatten, bijvoorbeeld verbinding maken met en openen van het hart. Voor meer informatie en aanmelden mag je mailen naar: info@lecorpsvital.nl.

Kijk ernaar uit jou te mogen ontmoeten bij de Flow Yoga & Meditatie les op de maandagavond, vanaf 4 september, in De Verbindende Factor!

Namasté

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
19:15 tot 20:30

Docent

Nathalie Blom
Telefoon:
06-46116584
E-mail:
info@lecorpsvital.nl
Website:
www.lecorpsvital.nl

Overige informatie

Kosten:
€ 35,- per maand, € 90,- voor 10 lessen (10-lessenkaart is 6 maanden geldig), € 10,- voor een losse -/ proefles, € 12,- inschrijfgeld (met ontvangst van een yoga welkomstkado)
Data:
wekelijks
Aantal deelnemers:
10 - 15 deelnemers
Inclusief:
Materiaal is aanwezig, zoals yogamat, dekens en meditatiekussen. Eigen materiaal kan je eventueel meenemen voor gebruik. Graag ook weer meenemen. De thee staat klaar na afloop.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.