Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Filmvertoning In Utero

13 mei - 19:30 tot 21:30

Je hoort het steeds vaker: hoe jij je ontwikkelt als een volwassene, wordt grotendeels bepaald gedurende de zwangerschap en je eerste drie levensjaren. Wat jij voelt, hoort en ziet als foetus en baby, legt de basis voor jouw leven. 

In Utero is een zeer indrukwekkende documentaire film over het leven in de baarmoeder en de impact daarvan op het verdere leven. Aangrijpende interviews met experts en pioniers uit het vakgebied, schetsen een complex beeld van de menselijke ervaring van conceptie tot de geboorte. Daarna wordt er gekeken naar hoe gebeurtenissen – vooral traumatische – effect hebben op ons gedrag en de keuzes die we later in ons leven maken. Een documentaire die je absoluut gezien moet hebben.

Deze film geeft inzichten voor (aanstaande) ouders, maar ook voor opa’s en oma’s, geboortewerkers en iedereen die meer antwoorden zoekt over hun eigen start van het leven.

Gegevens

Datum:
13 mei
Tijd:
19:30 tot 21:30

Docent

Katja Froling / Doula Enzo
Telefoon:
06-28535962
E-mail:
info@doulaenzo.nl
Site:
www.doulaenzo.nl

Overige informatie

Kosten:
10,95
Inclusief:
Koffie, thee en iets lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.