AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Female Dragon Fire Breath

29 juni 2019 - 10:00 tot 17:00

Een dag waarin wij ons gaan verbinden met ons innerlijke vuur via onze adem. Het zal je niet verwonderen dat de adem jou innerlijk vuur wakker kan maken. op deze dag zullen we meerdere werkvormen gebruiken om het vuur in ons wakker te gaan maken.( oefeningen om meer aanwezig te geraken in ons bekken, om onze psoas te releasen waarbij trauma wat ooit is ontstaan mag helen en om ons hart in verbinding te brengen met ons bekken).
Mijn eigen angst was vaak en is soms nog dat als mijn innerlijk vuur wakker wordt ik ook letterlijk vuur ga spuwen en dat deze energie er destructief uit zal komen. Het wakker maken van ons innerlijk vuur vraagt ook van ons dat we aanwezig zijn in ons eigen lijf, dat we bereid zijn onszelf iedere keer opnieuw weer op te schonen zodat we vanuit een open hart ons vuur naar buiten mogen brengen. Dit is vaak wat vrouwen aantrekkelijk maakt. Op deze dag gaan we spelen met vuur: je innerlijk vuur. Mag het rauw zijn, verfijnt ? Je hoeft niets, je mag je vrij voelen of juist voelen dat je nog niet helemaal vrij bent maar heb je geproefd van wat jou hierin in beweging kan zetten. Het gaat hier om het vrij maken van de oer-energie in jou. En net als jij vind ik mijn innerlijk vuur net zo spannend. Ik nodig je uit samen te gaan spelen.

‚ÄčOp deze dag zal de adem ons leiden in ons lichaam, zal het onze energie verhogen, zal het er voor zorgen dat we meer gaan voelen in ons lichaam en mogelijk ook schaduwzijdes zullen wakker maken. En voor alles is hier ruimte en een veilige bedding.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zul je op deze dag nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben en als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer, je kan er altijd naar terug. Op deze dag zullen we ook werken met de Psoas, ook wel spier van de ziel genoemd, het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.

Op 29 juni zal de ruimte van De Verbindende Factor een ruimte zijn waarbij ik mijn Draken zal aanroepen (mijn spirits) en dat zal voelbaar zijn in de bedding.
Je hoeft niet perse iets met draken te hebben om deel te nemen aan deze dag, wel is het belangrijk dat jij bereid bent een reis naar binnen te maken naar jou innerlijk vuur hoe klein of hoe groot dit ook voor jou mag zijn.

Gegevens

Datum:
29 juni 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
120,-
Inclusief:
koffie, thee en lekkers