Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Erodanza Intro workshop 45+ vrouw

14 november 2017 - 19:30 tot 22:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 28 augustus 2018 at 19:30

♥ ERODANZA – INITIATING 45+ WOMEN INTO QUEENS ♥

Hartelijk welkom om de kracht van Erodanza te ervaren! Sisterhood, de 5 archetypes en volledig vrouw-zijn zullen op deze intro avond centraal staan om op magische wijze samen dieper in het Vrouwelijke te duiken.

Ontdek hoe heerlijk het is om alle facetten van jouw unieke vrouw zijn te kunnen uitleven samen met andere vrouwen! We werken met de archetypen, dans, lichaamswerk, rituelen en intentie om ons te verbinden met onze kern, die net als een diamant uit vele prachtige facetten bestaat.

Ontdek je sensualiteit, zachtheid, kracht, wijsheid, intuitie, speelsheid, warmte, power en creativiteit zoals die worden belichaamd in de 5 archetypen. Deze 5 archetypen zijn de basis van Erodanza. (In het ebook “De 5 Erotische Archetypen” staat meer info hierover en kan je gratis via www.erodanza.com downloaden!)

Je wordt uitgenodigd om vanuit het contact met jouw eigen unieke kern te durven stralen. Je leert jezelf dieper kennen en waarderen om wie je bent: een prachtige vrouw! En je leert je eigen onzekerheden, angsten en terughoudendheden ontmoeten om ook deze kanten te leren liefhebben. Vanuit hier ontstaat er magie in de verbinding tussen jou, je sisters en de rest van de wereld ♥

In deze losse workshop krijg je een goed beeld van Erodanza en mijn werkwijze.

Gegevens

Datum:
14 november 2017
Tijd:
19:30 tot 22:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
€25,-

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.