AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Erodanza

Erodanza

8 mei 2018 - 20:00 tot 22:30

♥ ERODANZA – INITIATING 18+ WOMEN INTO QUEENS ♥

Hartelijk welkom om de kracht van Erodanza te ervaren! Sisterhood, de 5 archetypes en volledig vrouw-zijn zullen op deze intro avond centraal staan om op magische wijze samen dieper in het Vrouwelijke te duiken.

Ontdek hoe heerlijk het is om alle facetten van jouw unieke vrouw zijn te kunnen uitleven samen met andere vrouwen! We werken met de archetypen, dans, lichaamswerk, rituelen en intentie om ons te verbinden met onze kern, die net als een diamant uit vele prachtige facetten bestaat.

Ontdek je sensualiteit, zachtheid, kracht, wijsheid, intuitie, speelsheid, warmte, power en creativiteit zoals die worden belichaamd in de 5 archetypen. Deze 5 archetypen zijn de basis van Erodanza. (In het ebook “De 5 Erotische Archetypen” staat meer info hierover en kan je gratis viawww.erodanza.com downloaden!)

Je wordt uitgenodigd om vanuit het contact met jouw eigen unieke kern te durven stralen. Je leert jezelf dieper kennen en waarderen om wie je bent: een prachtige vrouw! En je leert je eigen onzekerheden, angsten en terughoudendheden ontmoeten om ook deze kanten te leren liefhebben. Vanuit hier ontstaat er magie in de verbinding tussen jou, je sisters en de rest van de wereld ♥

Gegevens

Datum:
8 mei 2018
Tijd:
20:00 tot 22:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 360,- (early birth tot 18 mrt €320,-)
Data:
3,10,24 april, 8, 17 en 22 mei 2018
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemerss