Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

‘Elinora’ handgemaakte kleding en accessoires

7 oktober 2022 - 19:00 tot 22:00

Op vrijdagavond 7 oktober wordt het Atelier van De Verbindende Factor weer omgetoverd naar een sfeervolle winkel/atelier van het kleding label ‘Elinora’.

Shop deze avond als állereerste onze herfst collectie die officieel pas 1 november (online) in de verkoop gaat.✨

Op deze speciale avond vind je al onze handgemaakte en originele producten waarvan er sommigen zelfs maar één is.

Wij hebben deze avond dames kleding, baby en kinder kleding bij ons en uiteraard ook onze interieur spullen zoals tipi tenten, speelkleden, poefjes/meditatie kussentjes en nog véél meer. Ook onze handgemaakte accessoires en sierraden collectie is mee ❤️.

Vind je deze avond een mooi item en wil je hem net iets veranderd hebben dan kun je deze ook ter plekke laten aanpassen want wij hebben onze naaimachines bij ons.

Ennnn … dan nog als extra! Ook vind je deze avond een kleine voorraad van “Josje maakt” – hand geschilderde vazen en interieur parels en macramé hangers van “Houtje touwtje backdrops”.

Gegevens

Datum:
7 oktober 2022
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
vrije toegang
Inclusief:
Koffie, thee en lekkers