AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Eer jouw krachtdier

Eer jouw krachtdier

22 november 2017 - 10:00 tot 17:00

Het vrouwelijke en mannelijke ontmoeten elkaar in deze, nu al prachtige, co-creatie van Miriam Zwaga en Berry Jacobs.

Dieren staan symbool voor allerlei levenslessen. De Indianen gebruiken al eeuwenlang krachtdieren om iets van te leren. Krachtdieren zijn spirits in de vorm van dieren. We hebben allen minstens één krachtdier in ons leven. Ze beschermen, helpen en geven inzicht in ons dagelijks leven, onze trancereizen, dromen en visioenen. In veel opzichten is ons eigen krachtdier de drager van onze persoonlijke kracht, die het ook voor ons bewaart. Een krachtdier kan bij je komen omdat je de kracht van dit dier nog niet gebruikt en het tijd is het te ontwikkelen, of als je deze kracht al hebt het sterker te maken en beter te leren gebruiken. Bepaalde dieren blijven een leven lang, terwijl andere voor een kortstondige tijd bij ons komen als dit nodig is.

Tijdens deze dag ontmoeten we niet alleen jouw krachtdier, we gaan ook een begin maken aan het ontrafelen van de boodschap die het bij zich draagt en duidelijk wilt maken aan jou. Bij aankomst wordt je ontvangen in een prachtige ruimte waar jouw manifestatie kracht zal worden uitgenodigd te ontwaken. Samen maken we een begin met het bouwen van een altaar voor jouw krachtdier, jouw binnen- en buitenwereld.

Vervolgens wordt je meegenomen op een sjamanistische reis. Een reis naar jouw onderbewustzijn. Naar de plek waar jij jouw krachtdier wacht op de ontmoeting.
Begeleid door o.a. de drum, fluit en harmonica maken we samen een reis naar het leefgebied van jouw krachtdier.

Na deze ontmoeting nodigen we jouw manifestatie kracht uit om uiting te geven jouw krachtdier. De ontmoeting, de leefwereld, de boodschap en natuurlijk de unieke kracht. Je brengt je krachtdier op jouw eigen unieke wijze in beeld.

Voor en na de sessie zal er een korte deelronde zijn (afhankelijk van de behoeften).

Gegevens

Datum:
22 november 2017
Tijd:
10:00 tot 17:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Overige informatie

Kosten:
€ 125,- (incl btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven en ZZP'rs)
Inclusief:
Alle materialen. We werken met hoge kwaliteit materialen zoals hout, acrylverf, ecoline en collagemateriaal.