Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Een open gesprek met jezelf

28 september - 19:30 tot 22:00

Wanneer raken woorden jou? Je weet dat het nogal een verschil maakt wie die woorden tegen jou zegt, wanneer en hoe. Wist je ook dat jouw reactie laat zien waar jij behoefte aan hebt? Het helpt als je conflicten of misverstanden ziet als een signaal. Een seintje dat er aandacht nodig is voor wat er bij jou speelt.

Verbindende communicatie brengt zo ontzettend veel helderheid en ruimte.

Tijdens deze workshop maak je kennis met deze verbindende manier van communiceren. Ontdek wat er achter jouw gevoelens zit en hoe je in verbinding blijft met jezelf.

25 euro korting bij 3 workshops  (28 sept, 26 okt en 23 nov)

De drie workshops zijn apart te volgen. De onderwerpen vullen elkaar aan. Volg je drie workshops, dan betaal je 110 euro (in plaats van 135 euro).

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Rebekka Kuijten
Telefoon:
06 29 391 361
E-mail:
rebekka@totemkracht.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
45,- (25 euro korting bij 3 workshops  (28 sept, 26 okt en 23 nov) De drie workshops zijn apart te volgen. De onderwerpen vullen elkaar aan. Volg je drie workshops, dan betaal je 110 euro (in plaats van 135 euro).
Aantal deelnemers:
10
Inclusief:
Koffie, thee en water

Reacties zijn gesloten.