Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Een Liedje voor de Ziel

19 oktober - 19:30 tot 21:00

Eén van de eerste keren dat ik mijn klanken voor een groep maakte noemde iemand het achteraf een liedje voor de ziel. Deze beschrijving geef ik nu als naam aan een klankhealing die ik geef. Jij mag bij deze klankhealing lekker liggen en ontvangen. Puur de klanken en de stilte tussendoor ontvangen en daardoor diep ontspannen en meer in verbinding komen met jezelf. Dit is lekker even een heerlijk moment voor jou. Het is minder diepgaand dan de Ruimte van Liefde, waar er meer aandacht is voor persoonlijke processen.
Alle klanken maak ik met mijn eigen stem. Deze klanken brengen je in contact met jezelf en helpen met diep ontspannen. De ruis in je energetische systeem wordt opgeruimd zodat jij weer kan voelen wie jij bent. Het maakt je misschien wel bewuster van hoe je leeft en wat er mag veranderen. Je gaat hoe dan ook weer naar huis met meer ruimte voor jezelf.

Gegevens

Datum:
19 oktober
Tijd:
19:30 tot 21:00

Docent

Tom Kraaijeveld
Telefoon:
0619518056
E-mail:
info@tomkraaijeveld.nl
Site:
www.tomkraaijeveld.nl

Overige informatie

Kosten:
30,-
Aantal deelnemers:
12 deelnemers
Inclusief:
Thee en lekkers. Aanwezig zijn: schapenvachtjes, matrassen, meditatiekussentjes en fleecedekentjes

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.