AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Een andere kijk op Psychose – Spiritueel Ontwaken

13 oktober 2017 - 19:00 tot 22:00

Buitenzintuigelijke en psychotische ervaringen kunnen een grote impact hebben op ons leven. In onze Westerse maatschappij wordt een psychose gezien als iets zeer ernstigs. Je krijgt al snel de stempel gek of gestoord. We leven nu in een transitie periode op aarde, een magische tijd waarin de wereld transformeert naar een veel groter plan: het oorspronkelijke plan. Deze periode daagt je nu uit om voorbij jouw perceptie van de werkelijkheid te gaan. Ontwaken voorbij jouw ego en pijnlichaam.

Is het niet zo dat een psychose juist aangeeft dat je wakker aan het worden bent uit deze illusie? Dat je met de juiste begeleiding door jouw diepste angsten heen kan gaan om uiteindelijk jouw ware essentie te omarmen, jouw plek op aarde in te nemen. Tot op vandaag de dag verschijnen er studies die betogen dat mensen met zware psychoses eigenlijk een soort sjamanen zijn, verdwaald in de tijd. Je bent spiritueel aan het ontwaken.
De sjamaan/ healer/ leraar in jou staat op. Bij een stam/ tribe ontvang je de juiste begeleiding die je nodig hebt tijdens zo’n diep proces. Hoe mooi zou het zijn als wij hier in het Westen deze begeleiding ook kunnen bieden.Tijdens deze avond gaan we samen delen hoe psychotische ervaringen een transformerende werking op jouw leven kunnen hebben. Daarna gaan we de wijsheid van de groep aanboren met de Open Space methode waarbij we iedereen de vrije ruimte geven om zijn of haar verhaal te delen. Met elkaar gaan we op onderzoek uit naar nieuwe inzichten en ideeën rondom dit thema.

Deze avond zal ondersteund worden door Danique de Roo, Berry Jacobs en Jean-Paul Close. Allen ervaringsdeskundigen rondom dit thema.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2017
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
op donatie basis