Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Hormoon Yoga (voor vrouwen)

17 november 2021 - 19:00 tot 20:15

|Terugkerend (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Wat is Hormoon Yoga?

In mijn lessen ga je in vertraging en contact maken met je lichaam met zachte bewegingen en houdingen. Ook werken we sterk op energetisch nivo. Je leert hierdoor dieper contact te maken met je innerlijke zelf. Het helpt je op een diepere laag te voelen en het geeft je meer bewustzijn over je vrouwenlichaam.

Hormoonbalans is belangrijk voor elke vrouw ongeacht je leeftijd. In mijn lessen doen we bewegingen en houdingen die een positief effect hebben op je balans én ook bij menstruele klachten en bij overgangsklachten. Je verbetert je ademhaling en leert écht te ontspannen. Je stimuleert je endocriene klieren en je gaat je stresshormonen verlagen.

Je leert (weer) contact te maken met en te vertrouwen op je intuïtie. Je ervaart hoe het oude wat niet meer past los te laten en ruimte te maken voor nieuwe ervaringen. Je leert te kijken met een andere blik op jezelf, anderen en het leven.

Er valt veel over te vertellen, maar ervaren voor jezelf is het beste recept.
Dus kom vooral in een proefles ERVAREN!

Voor wie?

Hormoon Yoga is geschikt voor alle vrouwen ongeacht leeftijd.
Meenemen: flesje water en handdoek voor op de yogamat.
Kleding: makkelijk zittende kleding (geen sieraden om).

 

 

Gegevens

Datum:
17 november 2021
Tijd:
19:00 tot 20:15

Docent

Vanessa Martens
Telefoon:
06-52727448
E-mail:
info@denovopraktijk.nl

Overige informatie

Kosten:
Per les € 15,--. Proefles is mogelijk en bedraagt € 15,--.
Data:
wekelijks
Inclusief:
Yogamatten, meditatiekussens, dekens, stoelen, schapenvachten is allemaal aanwezig. Als je het prettig vindt mag je uiteraard je eigen yogamat meenemen.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.