Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Dru Yoga

24 juli 2019 - 19:30 tot 21:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Wat is Dru Yoga?

De essentie van Dru Yoga is te leven vanuit je hart en je innerlijke kracht. Dru Yoga brengt je terug naar je eigen diepe wezenlijke kern. Het is een zachte vorm en geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en niet op je hoofd te staan.

Dru Yoga onderscheidt zich o.a. door EBR (Energy Block Release) -reeksen. Een EBR-reeks bestaat uit eenvoudige vloeiende bewegingen die helpt om spanning en energieblokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau te herkennen en los te laten. Het oplossen van energieblokkades en het ervaren van stilte in jezelf helpt je om meer innerlijke rust, balans, vitaliteit en kracht te ervaren. Deze yogavorm omvat ook klassieke yogahoudingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama), handgebaren (mudra’s), positieve affirmaties, heldere visualisaties en meditatie- en ontspanningsoefeningen.

 

Wat brengt het jou?

Dru Yoga geeft o.a.:
   vermindering van stress
   meer levensenergie en een krachtig, evenwichtig en  ontspannen lichaam
   emotioneel en mentaal meer balans

 

Voor wie?

Dru Yoga is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en conditie.
Meenemen: flesje water en handdoek voor op de yogamat.
Kleding: makkelijk zittende kleding (geen sieraden om).

 

Kosten

Een proefles kost € 5,–. Als je je na de les direct aanmeldt voor één van onderstaande lessenkaarten dan is de proefles gratis.

Je kunt kiezen uit verschillende leskaarten:
– 18 lessen € 198,– dan mag je 2 niet gevolgde lessen meenemen naar het volgende blok.
– 17 lessen € 195,50 dan mag je 1 niet gevolgde les meenemen naar het volgende blok.
– 15 lessen € 180,–
– 13 lessen € 169,–

Voor de 13 en 15 lessenkaart geldt dat je niet gevolgde lessen niet mee kunt nemen naar het volgende blok. Niet gevolgde lessen kun je in een andere les inhalen. Hoe meer lessen je afneemt hoe goedkoper je uit bent (tarief per les is goedkoper).

Je kunt je lessen inhalen in Eindhoven, Marconilaan 4A op de dinsdagavond 18.30-20.00 uur of van 20.30-22.00 uur, of op woensdagochtend 09.00-10.30 uur

Gegevens

Datum:
24 juli 2019
Tijd:
19:30 tot 21:00

Docent

Vanessa Martens
Telefoon:
06-52727448
E-mail:
info@denovopraktijk.nl

Overige informatie

Kosten:
18 lessen € 198,-/ 17 lessen € 195,50/ 15 lessen € 180,-/ 13 lessen € 169,-
Data:
wekelijks
Inclusief:
Yogamatten, meditatiekussens, dekens, stoelen, schapenvachten is allemaal aanwezig. Als je het prettig vindt mag je uiteraard je eigen yogamat meenemen.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.