Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Dru Yoga

1 september 2021 - 19:00 tot 20:15

Wat is Dru Yoga?

De essentie van Dru Yoga is te leven vanuit je hart en je innerlijke kracht. Dru Yoga brengt je terug naar je eigen diepe wezenlijke kern. Het is een zachte vorm en geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn en niet op je hoofd te staan.

Dru Yoga onderscheidt zich o.a. door EBR (Energy Block Release) -reeksen. Een EBR-reeks bestaat uit eenvoudige vloeiende bewegingen die helpt om spanning en energieblokkades op fysiek, emotioneel en mentaal niveau te herkennen en los te laten. Het oplossen van energieblokkades en het ervaren van stilte in jezelf helpt je om meer innerlijke rust, balans, vitaliteit en kracht te ervaren. Deze yogavorm omvat ook klassieke yogahoudingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama), handgebaren (mudra’s), positieve affirmaties, heldere visualisaties en meditatie- en ontspanningsoefeningen.

 

Wat brengt het jou?

Dru Yoga geeft o.a.: meer levensenergie en een krachtig, evenwichtig en  ontspannen lichaam emotioneel en mentaal meer balans

Voor wie?

Dru Yoga is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en conditie.
Meenemen: flesje water en handdoek voor op de yogamat.
Kleding: makkelijk zittende kleding (geen sieraden om).

Gegevens

Datum:
1 september 2021
Tijd:
19:00 tot 20:15

Docent

Overige informatie

Kosten:
13 lessen € 169,- of € 15,- voor een losse les
Data:
wekelijks
Inclusief:
Yogamatten, meditatiekussens, dekens, stoelen, schapenvachten is allemaal aanwezig. Als je het prettig vindt mag je uiteraard je eigen yogamat meenemen.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.