Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Driedaagse Masterclass Zomer Schilderen

Driedaagse Masterclass Zomer Schilderen

27 augustus 2021 - 10:00 tot 16:00

Met op de achtergrond het geluid van de ruisende populieren, het geelgroene weiland en de loeiende koeien gaan we werken op doek, drie dagen lang, laag over laag. Ik creëer een setting waarin het atelier een werkplek wordt om aan de slag te gaan, waar je ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat (22:00) aan de slag kunt gaan en ik ben er overdag om met je mee te kijken. Een toevluchtsoord voor onbegrensde schoonheid; de naam die het atelier vaker krijgt tijdens de zomerse meerdaagse atelierdagen van mijn moeder Miriam. We laten ons inspireren door de bloemen, de tuin, de vogels, de zomer, mooie boeken…

Op deze 3 daagse kan Pleun je met een nieuwe blik naar je werk laten kijken, je helpen een patroon te doorbreken, of gewoon een heerlijke creatieve schilderdagen te hebben door je de tools te geven om aan de slag te gaan. Wil je graag met olieverf werken, neem dan je eigen verf, kwasten en (geurvrij) oplosmiddel mee.

Gegevens

Datum:
27 augustus 2021
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Pleun Moons
Telefoon:
0624749733
E-mail:
info@pleunmoons.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
325,- voor 3 dagen
Data:
26, 27 en 28 aug.
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
Lunch en materiaal (excl. olieverf en schilderdoeken)