Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Dreamtime Healing – Ademdag voor vrouwen

30 april - 10:00 tot 18:00

Een ervaring van een deelneemster:
“Ik was erg onder de indruk van de ademdag voor vrouwen. Het verbaast me dat het zo diep ging en dat de muziek daarin zo ondersteunend is geweest. Het specifiek aanreiken van emoties heeft me geholpen om daar dieper in de te voelen en los te laten. De muziek en de stem van Peruquois lieten me dieper voelen en hielpen me met uiten van de verschillende gevoelens, alsof haar stem mijn stem hielp om het naar buiten te brengen, ook jouw zachte aanmoediging hielp daarbij. Ik kon beter voelen en contact maken met pijn die is opgeslagen in mijn baarmoeder en door het te uiten heb ik een deel kunnen loslaten.”

Op deze dag gaan we de wereld in van de dreamtime, op deze dag zullen na het doen van lichaamswerk om het lichaam ontvankelijker te maken en te openen een ademreis gaan maken waarbij ik jullie laagje voor laagje uitnodig steeds dieper af te dalen in jezelf, de wereld van de dreamtime zoals de Aboriginals het noemen. Daar waar tijd niet bestaat en alles in een veld van liefde mag ontvouwen en dit alles in een wakkere staat van bewustzijn zodat je de kadootjes die dat in zich heeft ook werkelijk kan ontvangen en uit mag pakken. Op deze dag zal er anders dan anders dus maar één ceremonie zijn waarin we de tijd loslaten en ik jullie uitnodig de expansie op te zoeken in je lijf en op onderzoek en ontdekkingstocht te gaan, voorbij jou demonen/angsten en je te verbinden met al jouw lichamen en energie in en om jou heen. Ik nodig je uit om jou spirits uit te nodigen bij jou te zijn en je daar te ondersteunen waar nodig en in de ademreis neem ik je mee, zacht nodig ik je uit dieper af te dalen, steeds opnieuw. Waardoor we tijd en ruimte loslaten en je kan ervaren hoe dun de sluiers tussen de verschillende werelden zijn en dat je door tussendoor kan bewegen, wetende dat jou lichaam hier is en je daar steeds naar terug komt en mee in verbinding blijft in de ruimte die ontstaat dmv de adem en bewegen en evt geluid maken ben je instaat in dieper contact te komen met jezelf en de werelden om jou heen, ook na deze dag werkt dat door en kun je hier naar terug. je begint je reis mogelijk met vragen/verlangens en hoe concreter je dat voor jezelf hebt hoe makkelijker je de weg zal vinden naar het antwoord. Ik geloof namelijk dat alle wijsheid al in je zit en de adem zal je helpen je weer te HER-INNEREN en te verbinden met jouw ziel, de weg naar jou oorspronkelijke blauwdruk. Dmv de adem kom je in contact met GOD/het Goddelijke/de bron/jouw kern, wat ik zelf steeds voel met de adem is dat ik GODS instrument ben en dat ik mij mag overgeven aan de stroom in wat dat dan ook mag zijn.

Na de ceremonie is er wat lekkers te eten voor jou (soep/brood).

 

Deze dag wordt begeleidt door Diana Bierings (Ervaren trainer lichaamswerk en ademwerk o.a): www.gentlemiracles.nl & assistentes en vindt plaats in Nuenen bij De Verbindende Factor een prachtige lichte ruimte die aanvoelt als een Tempel. Vormgegeven door en hoedster van deze prachtige plek Miriam Zwaga.

Je aanmelding is een feit wanneer je mij een mail stuurt info@gentlemiracles.nl, na betaling is jouw plek gereserveerd
I.v.m. een zorgvuldige voorbereiding (jou reis begint namelijk al bij het moment van aanmelden) ontvang je na aanmelding via email een intake formulier. Bij vragen omtrent deze dagen over wat ademwerk is en of het iets voor jou is, kun je mij ook mailen.

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
30 april
Tijd:
10:00 tot 18:00

Docent

Diana Bierings
Telefoon:
06 13 25 91 14
E-mail:
info@gentlemiracles.nl
Site:
www.gentlemiracles.nl

Overige informatie

Kosten:
133,- * met vroegboekkorting tot 19 maart 111,-* (*excl btw)
Inclusief:
Koffie, thee en na de ceremonie is er wat lekkers te eten voor jou (soep/brood)

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.