AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Dreamtime Healing – Ademdag voor vrouwen

Dreamtime Healing – Ademdag (gemengde groep)

3 december 2023 - 10:00 tot 18:00

Op deze dag gaan we de wereld in van de dreamtime, op deze dag zullen na het doen van lichaamswerk om het lichaam ontvankelijker te maken en te openen een ademreis gaan maken waarbij ik jullie laagje voor laagje uitnodig steeds dieper af te dalen in jezelf, de wereld van de dreamtime zoals de Aboriginals het noemen. Daar waar tijd niet bestaat en alles in een veld van liefde mag ontvouwen en dit alles in een wakkere staat van bewustzijn zodat je de kadootjes die dat in zich heeft ook werkelijk kan ontvangen en uit mag pakken. Op deze dag zal er anders dan anders dus maar één ceremonie zijn waarin we de tijd loslaten en ik jullie uitnodig de expansie op te zoeken in je lijf en op onderzoek en ontdekkingstocht te gaan, voorbij jou demonen/angsten en je te verbinden met al jouw lichamen en energie in en om jou heen. Ik nodig je uit om jou spirits uit te nodigen bij jou te zijn en je daar te ondersteunen waar nodig en in de ademreis neem ik je mee, zacht nodig ik je uit dieper af te dalen, steeds opnieuw. Waardoor we tijd en ruimte loslaten en je kan ervaren hoe dun de sluiers tussen de verschillende werelden zijn en dat je door tussendoor kan bewegen, wetende dat jou lichaam hier is en je daar steeds naar terug komt en mee in verbinding blijft in de ruimte die ontstaat dmv de adem en bewegen en evt geluid maken ben je instaat in dieper contact te komen met jezelf en de werelden om jou heen, ook na deze dag werkt dat door en kun je hier naar terug. je begint je reis mogelijk met vragen/verlangens en hoe concreter je dat voor jezelf hebt hoe makkelijker je de weg zal vinden naar het antwoord. Ik geloof namelijk dat alle wijsheid al in je zit en de adem zal je helpen je weer te HER-INNEREN en te verbinden met jouw ziel, de weg naar jou oorspronkelijke blauwdruk. Dmv de adem kom je in contact met GOD/het Goddelijke/de bron/jouw kern, wat ik zelf steeds voel met de adem is dat ik GODS instrument ben en dat ik mij mag overgeven aan de stroom in wat dat dan ook mag zijn.

Na de ceremonie is er wat lekkers te eten voor jou (soep/brood).

 

Deze dag wordt begeleidt door Diana Bierings (Ervaren trainer lichaamswerk en ademwerk o.a): www.gentlemiracles.nl & assistentes en vindt plaats in Nuenen bij De Verbindende Factor een prachtige lichte ruimte die aanvoelt als een Tempel. Vormgegeven door en hoedster van deze prachtige plek Miriam Zwaga.

Je aanmelding is een feit wanneer je mij een mail stuurt info@gentlemiracles.nl, na betaling is jouw plek gereserveerd.
I.v.m. een zorgvuldige voorbereiding (jouw reis begint namelijk al bij het moment van aanmelden) ontvang je na aanmelding via de email een intake formulier. Bij vragen omtrent deze dagen over wat ademwerk is en of het iets voor jou is, kun je mij ook mailen.

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
3 december 2023
Tijd:
10:00 tot 18:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Diana Bierings
Telefoon
06 13 25 91 14
E-mail
info@gentlemiracles.nl
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
133,- ex.btw (meld jij je aan voor 15 oktober 2023 dan betaal je 111 euro ex btw bij factuur)
Inclusief:
Koffie, thee en na de ceremonie is er wat lekkers te eten voor jou (soep/brood)