Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Doorgaande groep Familieopstellingen – vrijdagochtendgroep

13 januari 2017 - 09:30 tot 12:00

Je hebt reeds kennis gemaakt met Familieopstellingen of je hebt al ervaring met Systemisch werken en je wil wellicht meer weten en ervaren. Tijdens de bijeenkomsten van de Doorgaande Groep werken we met verschillende werkvormen en thema’s. We laten je ook kennis maken met Rituelen en hoe en wanneer deze in te zetten. We gaan meer de diepte in en je hebt de mogelijkheid om een persoonlijk thema in te brengen. Je komt 1 x per maand een ochtend bij elkaar en je verbindt je telkens voor een reeks van drie aaneengesloten bijeenkomsten. Steeds met dezelfde mensen waardoor er een nog grotere veiligheid ontstaat waarin je een thema dieper kan uitwerken.

 

 

Gegevens

Datum:
13 januari 2017
Tijd:
09:30 tot 12:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Wonder boven Wonder
Telefoon:
Henriëtte 0646284304, Miriam 0641378402
E-mail:
info@wonderbovenwonder.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 40,-* per ochtend, bij betaling vooraf voor 3 aaneengesloten ochtenden €100,-* (*incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor bedrijven)
Aantal deelnemers:
max 12 deelnemers