Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Doodgewoon – delen over de dood

4 oktober 2018 - 10:00 tot 14:00

Tijdens deze bijeenkomst gaan we delen over De Dood, zonder oordeel en overtuiging van buitenaf. We kijken daarbij welke invloed de dood, in al haar facetten, heeft op ons dagelijks leven en in onze levenswijze. Hierbij streven we ernaar om vrij te raken van angst en taboe binnen dit thema. Door te delen bevrijden we onszelf van denkpatronen die vastzitten. We staan dan ook meer open om de ander te ontvangen in zijn of haar kwetsbaarheid binnen dit onderwerp.

We delen deze ochtend in een veilige setting waarbij we ruimte geven en ontvangen voor datgene dat onder de oppervlakte leeft binnen het thema De Dood. Ik zal jou daarbij uitnodigen om een laagje dieper te gaan dan je misschien gewend bent.
We komen niet in de therapeutische sfeer, maar zullen uitgaan van helen en delen door uitwisseling in een groep.

Na afloop van de bijeenkomst delen we een lunch op potluck-basis.

Gegevens

Datum:
4 oktober 2018
Tijd:
10:00 tot 14:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 20,-
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers

Reacties zijn gesloten.