Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Dochters & Vaders – opschonen vaderlijn voor vrouwen

2 november - 10:00 tot 17:00

Wij vrouwen zijn ook dochters van onze vaders.
Hoe zou het zijn om ‘vrij’ te worden van de ballast die je onbewust met je meedraagt uit het systeem van je vader.
We hebben allemaal een vader, grootvader, overgrootvader etc. en in deze lijn is veel onbewust doorgegeven, zoals patronen, overtuigingen, ziekten, kwalen, maar ook krachten, kwaliteiten en talenten!
Kijk op deze ‘systemische’ wijze eens terug naar je voorvaders. Uit hoeveel mannen kom jij voort? Je vader, 2 opa’s, 4 overgrootvaders, 8 bet-overgrootvaders, 16 bet- betovergrootvaders…32, 64, 128, 256, 512, 1024…vaders die je voor zijn gegaan. Als er maar een van deze vaders er niet was geweest was jij hier nu ook niet.
 Door de vaderlijn op te stellen en op te schonen maak je de weg vrij voor jezelf, je maakt ruimte in het systeem waaruit je voortkomt en mocht je kinderen hebben dan maak je hun weg ook vrij.
We werken deze dag met en voor elkaar en we gaan samen op onderzoek uit in de vaderlijnen. De thema’s zijn vaak collectief, wat jullie allemaal zullen gaan ervaren.

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
10:00 tot 17:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Wonder boven Wonder
Telefoon:
Henriëtte 0646284304, Miriam 0641378402
E-mail:
info@wonderbovenwonder.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
135,-
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers
Inclusief:
Koffie , thee en lekkers