Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Diamond Heart Activation

13 juli 2021 - 19:30 tot 21:00

Tijdens de geleide meditaties en activaties openen we ons energieveld voor de diamanten lichtcodes zodat we deze frequenties kunnen ontvangen tot diep in al onze cellen en in ons DNA. We verbinden ons met het kristallijne aardegrid van Gaia  Het diamant kristallijne licht ondersteunt ons om het carbon-based DNA te transformeren naar het kristallijne DNA en om het slapende DNA wakker te maken. Deze avond wordt begeleid door muziek en kristallen klankschalen. Een werkelijke uitnodiging om heel bewust de diamant kristallijne lichtfrequenties te ontvangen en te integreren. Open je Hart en ontvang.

Iedere Diamond Heart Activation avond zal een andere ervaring teweegbrengen. In deze tijd van overgang waarin aan ons gevraagd wordt om te leven vanuit ons Hart, is het belangrijk om zoveel als je kunt bewust te leven vanuit een Hartgedragen bewustzijn. Om iedere keer weer te kiezen voor Liefde en je te verbinden met de Bron die je Bent.

Neem ook vooral je eigen kristallen mee om de frequenties van de avond in op te slaan.

Gegevens

Datum:
13 juli 2021
Tijd:
19:30 tot 21:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Jamy Frencken
Telefoon:
06-27845954
E-mail:
jamy@monade.nu
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
25,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, water, kleine versnapering