Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

De Waarheid van je Ziel

27 juni 2019 - 10:00 tot 22:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 28 juni 2019 at 10:00

One event on 1 september 2019 at 10:00

One event on 20 oktober 2019 at 10:00

One event on 10 november 2019 at 10:00

One event on 8 december 2019 at 10:00

In deze training bieden we een verdiepende leerweg, waarin we op zoek gaan naar dat wat zich in jou aandient in je gevoel, je lichaam, je gedachten en je gedrag. Hierdoor komen we vanzelf terecht op de zielslaag. En ontmoeten we alles wat jou belemmert, waardoor je geen open kanaal kunt zijn. Elke ziel bevat een vonk van de Bron. En deze zielsessentie, is een heilig potentieel in elk mens, die wij in deze training graag bij jou wakker kussen.

We begeleiden dit proces door alles van jou in het  licht van de liefde te zetten. We zullen je negatieve patronen en ideeen over jezelf niet voeden en koesteren, maar ze glimlachend samen met je ontmantelen. Tot er alleen nog maar waarheid over is, zodat jouw ziel de weg terug naar huis vindt en groots heel worden mogelijk wordt.

Hier komen de tradities van het Boeddhisme, het Sjamanisme, de Advaita en de Christelijke mystiek samen. Het programma bevat een afwisseling van lichaamsgerichte oefeningen, meditatieve stilte, therapeutisch werk, creatieve zelfexpressie, rituelen, zijnsgeoriënteerd bewustzijnswerk en lezingen.

 

Eveline Mientjes en Pauline van der Heijden: wij volgden allebei de opleiding transpersoonlijke (Gestalt)therapie bij het Boswijk Instituut en hebben veel ervaring als therapeut en groepsleider. We zijn bijgeschoold in o.a. EFT systeemtherapie, PRI, traumatherapie, emotioneel lichaamswerk, SoulCollage en creatieve- en dansexpressie. We werken met grote betrokkenheid en open hart.

Eveline: ik geef ook supervisie en leid daarnaast therapeuten op. Ik ken de weg door het lijden naar het licht, ik herinner jou graag aan het licht, dat wij allemaal zijn.

Pauline: ik volgde de Rietveld en ik heb lang gewerkt voor het Tibetaans Instituut in Huy. Ik werk met diep mededogen voor wat je hebt meegemaakt en wie je werkelijk bent.

Wat ons bindt is dat we elkaar iedere keer zo in vreugde ontmoeten, dat we alles met elkaar aangaan. En we herkennen in elkaar een diepe roep van onze ziel.

 

Gegevens

Datum:
27 juni 2019
Tijd:
10:00 tot 22:00

Overige informatie

Kosten:
980,-
Data:
Startweekend: 27 en 28 juni 2019 En 4 losse zondagen: 1 sept, 20 okt, 10 nov, 8 dec 2019
Aantal deelnemers:
minimaal 8, maximaal 20
Inclusief:
incl lunch, diner, koffie, thee en materialen

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.