AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

De Schoonheid van de Stilte – Midwinter Schilderen

3 januari 2023 - 10:00 tot 16:00

Midwinter Schilderen
De donkerste nachten zijn voorbij en vanaf nu worden de dagen heel langzaam weer wat langer. Het is een keerpunt, ook in de natuur. Ondergronds liggen de wortels, bollen en zaden in afwachting van dat eerste licht om weer zichtbaar te worden. Maar voorlopig is het nog stil, het leven is teruggetrokken en in zichzelf gekeerd. Boven het oppervlakte heerst de leegte.
En toch is er veel schoonheid; een ongerept witte deken van sneeuw die al het geluid dempt; de knalrode rozenbottels; ronde maretakken zichtbaar geworden in de kale bomen; de mist op de vlaktes; bevroren planten, schijnbaar onveranderlijk.
Tijdens de drie dagen Midwinter Schilderen willen we je meenemen in de stille schoonheid van de winter. Om het donkere koude moment in het jaar intenser te voelen verweven we ook het sprookje ‘De Beer en de Nachtegaal’ van Katharine Arden mee in het schilderen: een verhaal over het wilde meisje Vasja in het koude noorden van Rusland waar de winter nooit echt weggaat. Het zijn de dingen die je (bijna) niet ziet die de winter magisch maken.
Data: 3, 4 en 5 januari 2023 (kerstvakantie)
Tijden: van 10.00 – 16.00u
Investering *: €350,- voor 3 dagen
*Inclusief materiaal, exclusief doeken, papier & linnen. Mocht je met olieverf willen werken dan vragen we daar een passende bijdrage voor.
Lunch: Wij maken iedere dag een heerlijke verwarmende vega & bio soep voor bij je eigen meegebrachte lunch.

Gegevens

Datum:
3 januari 2023
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Overige informatie

Kosten:
350,- voor 3 dagen
Data:
3,4 en 5 januari (Kerstvakantie)
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, lekkers en materiaal, exclusief doeken, papier & linnen. Mocht je met olieverf willen werken dan vragen we daar een passende bijdrage voor.