Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

De Ruimte van Liefde

25 februari - 14:00 tot 17:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 17 maart 2023 at 19:30

Bij de Ruimte van Liefde gaat het, zoals de naam al zegt, om liefde. Ik deel mijn liefde voor het leven, de natuur, mezelf en jou. Ik eer dit alles en geef het zo veel mogelijk ruimte als ik maar kan. Ik geef jou alle ruimte die ik je maar kan geven, zodat jij kan voelen hoe het is om jezelf te mogen zijn. Met klanken, kristallen en alles wat ik voel, weet en zie begeleid ik jou precies daarnaartoe waar je nu mag zijn.

In het veld van liefde en licht komt aan het licht wat verstopt zat en komt in beweging wat vast zat. Dit kan energetisch zijn, psychisch, maar ook fysiek, aangezien alles in verbinding staat met elkaar. Als het goed voor je voelt om mee te doen, dan neem ik je met alle liefde mee in de Ruimte van Liefde. Er is altijd wel weer wat te ontdekken. Misschien kom jij wel gewoon heerlijk diep ontspannen.

Ik geef je graag alle ruimte, omdat je die zo verdient. In deze wereld zitten we vaak zo vol met hoe het hoort en moet, dat we niet meer weten en voelen waar we zelf eigenlijk zijn. Dit laat ik jou weer helemaal voelen. Je mag weer in verbinding komen met jouw eigen natuur, zodat je weer kan voelen hoe het is om vanuit liefde te leven.

 

Gegevens

Datum:
25 februari
Tijd:
14:00 tot 17:00

Docent

Tom Kraaijeveld
Telefoon:
0619518056
E-mail:
info@tomkraaijeveld.nl
Site:
www.tomkraaijeveld.nl

Overige informatie

Kosten:
60,-
Aantal deelnemers:
10 deelnemers
Inclusief:
De Ruimte van Liefde is een groepshealing/groepsessie, waarbij jij de mogelijkheid krijgt om weer volledig met jezelf in contact te komen. Voornamelijk door middel van klanken en dat wat er intuïtief bij mij binnen komt begeleid ik je naar jouw eigen essentie. Ik laat je via de klanken die ik maak horen en voelen wie jij bent. Hiermee brengen we energieën die vast zitten weer in beweging en krijg jij de mogelijkheid om echt te leven vanuit jezelf. Dit is een hele mooie gelegenheid om diep naar jezelf te kijken, om je kracht te ontdekken, om je schoonheid te omarmen, zodat jouw systeem kan loslaten wat jou niet dient in jouw hoogste goed. We gaan voorbij aan wie jij denkt dat je bent, naar volledig ervaren hoe het is om jou te zijn. Met alle ruimte voor de emoties die daar bij komen kijken.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.