Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

De Ruimte van Liefde

14 oktober - 19:30 tot 21:30

De Ruimte van Liefde is een groepshealing/groepsessie, waarbij jij de mogelijkheid krijgt om weer volledig met jezelf in contact te komen. Voornamelijk door middel van klanken en dat wat er intuïtief bij mij binnen komt begeleid ik je naar jouw eigen essentie. Ik laat je via de klanken die ik maak horen en voelen wie jij bent. Hiermee brengen we energieën die vast zitten weer in beweging en krijg jij de mogelijkheid om echt te leven vanuit jezelf.

Dit is een hele mooie gelegenheid om diep naar jezelf te kijken, om je kracht te ontdekken, om je schoonheid te omarmen, zodat jouw systeem kan loslaten wat jou niet dient in jouw hoogste goed.

We gaan voorbij aan wie jij denkt dat je bent, naar volledig ervaren hoe het is om jou te zijn. Met alle ruimte voor de emoties die daar bij komen kijken.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
19:30 tot 21:30

Docent

Tom Kraaijeveld
Telefoon:
0619518056
E-mail:
info@tomkraaijeveld.nl
Site:
www.tomkraaijeveld.nl

Overige informatie

Kosten:
50,-
Aantal deelnemers:
12 deelnemers
Inclusief:
De Ruimte van Liefde is een groepshealing/groepsessie, waarbij jij de mogelijkheid krijgt om weer volledig met jezelf in contact te komen. Voornamelijk door middel van klanken en dat wat er intuïtief bij mij binnen komt begeleid ik je naar jouw eigen essentie. Ik laat je via de klanken die ik maak horen en voelen wie jij bent. Hiermee brengen we energieën die vast zitten weer in beweging en krijg jij de mogelijkheid om echt te leven vanuit jezelf. Dit is een hele mooie gelegenheid om diep naar jezelf te kijken, om je kracht te ontdekken, om je schoonheid te omarmen, zodat jouw systeem kan loslaten wat jou niet dient in jouw hoogste goed. We gaan voorbij aan wie jij denkt dat je bent, naar volledig ervaren hoe het is om jou te zijn. Met alle ruimte voor de emoties die daar bij komen kijken.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.