Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

De Ruimte van Liefde

12 november 2020 - 14:00 tot 16:00

De Ruimte van Liefde is een plek waar jij volledig mag zijn. Niet een beetje, maar helemaal. Die uitnodiging licht er. Dit is een groepssessie waarbij we elkaar met onze eigen energie ook nog eens extra ondersteunen.

Ik breng, als sjamaan, intuïtief healer en lichtwerker, een hele fijne en krachtige energie met me mee, waarin jij wordt uitgenodigd om alles van wie jij bent er te laten zijn. Alle emoties die er zitten mogen zich laten zien. Ik zal je aankijken en aanspreken op wie jij bent en hoe jij bent. Ik spreek je aan in de essentie van wie je bent. Daarbij zullen er dieren en andere wezens meewerken om je te ondersteunen in het voelen van wie jij echt bent. Via mij krijgen zij de ruimte om vanuit liefde te doen wat zij mogen doen. Uiteindelijk ligt de verantwoordelijkheid voor jou natuurlijk bij jou. Jij bepaald waar jij behoefte aan hebt en waar je klaar voor bent, maar je krijgt alle mogelijkheid om dat te doen wat er gedaan mag worden.

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
12 november 2020
Tijd:
14:00 tot 16:00

Docent

Tom Kraaijeveld
Telefoon:
0619518056
E-mail:
info@tomkraaijeveld.nl
Site:
www.tomkraaijeveld.nl

Overige informatie

Kosten:
Vrije bijdrage. Jij mag zelf kijken wat er goed voelt om te betalen.
Aantal deelnemers:
Er is een maximum 8 deelnemers, zo ver dit in de huidige situatie mag en kan.
Inclusief:
Er zijn voldoende meditatiekussens, matjes en stoelen aanwezig.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.