Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Het Team in jezelf – negen Levenslessen van het Enneagram

5 november - 10:00 tot 16:30

Deze verhelderende workshop is opgezet rondom het Enneagram; een model dat negen kanten van je persoonlijkheid onderscheidt, negen Enneatypes.
Voor wie?
• Welkom aan iedereen die deze ontdekkingsreis naar zijn eigen veelzijdigheid wil aangaan.
• Welkom ook aan coaches/begeleiders die dit prachtige instrument willen toevoegen aan hun instrumentarium.
• Welkom aan (liefdes)koppels, collega’s, vrienden die deze ontdekkingsreis samen willen maken.
Sommige van de negen Enneatypes zijn dominanter in jezelf aanwezig dan andere. Vaak ontwikkeld in de kindertijd, omdat ze toen hard nodig waren om jezelf staande te houden in de wereld. Ik noem ze overlevingsstrategieën die, vaak volledig automatisch, opstarten en (voor jou) aan de slag gaan.
Ieder mens lijkt echter op enig moment in het leven het punt te bereiken dat deze overlevingsstrategieën niet meer werken. Of misschien werken ze nog wel, maar is de prijs die je daar onherroepelijk achteraf voor moet betalen onaanvaardbaar hoog geworden.
Dan is het hoog tijd om te kijken hoe je meer harmonie kunt brengen in jouw Enneagram-handtekening. Dat kan door kennis te maken met de Enneatypes die tot op dat moment onvoldoende in jou tot bloei zijn gekomen, en deze vervolgens bewust vaker toe te laten. Het mooie is dat de dominante Enneatypes op die manier als vanzelf tot rust zullen komen, met als gevolg meer balans en ontspanning in al jouw levensaspecten.
Na afloop van deze workshop:
• Heb je een glashelder beeld van jouw Enneagram-handtekening.
• Heb je inzicht in jouw dominante Enneatypes, en het effect dat ze hebben op al jouw levensaspecten; liefde, vriendschappen, werk…
• Heb je de rijkdom en potentie ontdekt van de overige Enneatypes.
• Heb je een basis gelegd voor een meer uitgebalanceerd Ennea-team in jezelf.
Voor deze workshop maak ik gebruik van de Riso-Hudson Enneagram Type Indicator, m.i. een van de beste “tests” op dit gebied. Deze Type Indicator is gebaseerd op een uitgebreide vragenlijst, met als resultaat een verhelderende Enneagrammatische handtekening.
Wat mij met name aanspreekt in dit model, is dat het mensen niet in een (onveranderlijk) hokje plaatst, integendeel; het model is dynamisch, genuanceerd en laat alle ruimte voor het continue fine-tunen van de balans binnen het veelzijdige team in jezelf.

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
10:00 tot 16:30

Docent

Rob Hessels
Telefoon:
+31646218025
E-mail:
rob@innrvoyz.nl
Site:
www.innrvoyz.nl

Overige informatie

Kosten:
97,50 all-in. Bij inschrijving met z'n tweetjes; 10 a 12 beiden 10% korting
Aantal deelnemers:
10 - 12 deelnemers
Inclusief:
Incl. koffie, thee, lekkers. Excl. lunch

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.