AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

De Magie van je Zielskleur

19 mei 2019 - 10:00 tot 17:00

Wordt 2019 jouw Magisch jaar?

Een fijne stap is inzicht in je zielsverlangen en te gaan staan ​​voor de stem van je hart.

Vanuit Kleur InZicht organiseer ik op zondag 19 mei 2019 bij de Verbindende Factor te Nuenen een inspirerende dag om jouw verlangens zichtbaar te maken. Een mooi moment om – richting de zonnewende – aan de slag te gaan met je zielskleur om je zielsverlangens in beeld te brengen.

De zielskleur is onderdeel van de kleuroscoop, een glasheldere spiegel van je ziel. Speels en verrassend diepgaand. Keer op keer merk ik hoe bevrijdend het is om dat wat in je leeft, zichtbaar te mogen maken.
Doe je mee?

Je zielskleur geeft je informatie over je essentie – je kern – en over je diepste verlangens. Deze dag leer je jezelf te verbinden met je zielskleur en ga je intuïtief schilderen met je zielskleur. Het is heerlijk om datgene wat in je leeft zichtbaar te laten worden.

We gaan deze dag ook je zielskleur verbinden met je persoonlijke VisionBoard. Dat is een geweldige manier om je verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld maak je je binnenste zichtbaar, hoe fijn is dat. We lezen samen je VisionBoard en kijken naar de beelden en kleuren die je intuïtief hebt gekozen, waardoor het een hele persoonlijke routemap wordt naar jouw diepste verlangens. Hoe gaaf is dat. We gaan zo vaak – zowat automatisch – voorbij aan onze verlangens. Hoe zou het voelen om deze eens geheel in het licht te zetten? Niet alleen vandaag, maar als stip op de horizon waar jij je naartoe gaat bewegen. Zodat je verlangens manifest worden!We

Datgene waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou is een fijne quote van Rumi die ik graag onderschrijf:

Je verlangens zitten er niet ‘zomaar’, ze geven je veel informatie over de diepere lagen in jezelf. Als dit resoneert met jou op dit moment, voel je welkom op deze heerlijke dag’.

Gegevens

Datum:
19 mei 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
108,-
Data:
19 mei 2019
Aantal deelnemers:
maximaal 6
Inclusief:
Koffie/thee/wat lekkers/fruit/soep coaching & alle materialen