AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: De Levensboom met Hilma af Klint

De Levensboom met Hilma af Klint

20 maart - 10:00 tot 17:00

We nemen je deze dag mee in de onzichtbare wereld van Hilma af Klint en haar ‘Trees of Knowlegde’. Haar werk is lang verborgen gebleven, maar laat vandaag de dag velen vol verwondering, en met een nieuwe blik naar de mens en natuur kijken.
Hilma af Klint was een kunstenaar die het onzichtbare, zichtbaar probeerde te maken. Ze hield van spiritualiteit en had een diepe verbinding met de natuur.
Ze leefde in de tijd waarin de röntgenstralen werden uitgevonden en vanuit die wetenschappelijke blik ging ze op zoek naar de wereld die niet met de met onze ogen waar te nemen is. Middels sceances en gidsen bracht ze een ‘nieuwe’ werkelijkheid in beeld. Zij had de kracht om het onzichtbare, zichtbaar te maken. Ze vertelt ons met haar schilderijen verhalen over de ontwikkeling van de aarde en de mens. In symbolen en abstractie, en tegelijkertijd in een taal die we diep van binnen ‘her’kennen.
Haar indrukwekkende serie ‘Trees of Knowlegde’ vormt onze inspiratie voor deze dag.
We verbinden ons deze dag vanuit onze diepste wortels, via de stam tot het allerhoogste takje, en de wereld die daar nog ver aan voorbij gaat. Jouw levensboom, jouw symbooltaal, jouw onzichtbare wereld en wijsheid wordt deze dag uitgenodigd om zichtbaar te worden. We werken verfijnd, met aquarel, kleurpotlood, pastelkrijt op prachtig aquarelpapier.

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
10:00 tot 17:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

Kosten:
145,- incl. al het materiaal
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Koffie en thee met lekkers, een heerlijke soep voor naast jouw eigen meegebrachte lunch