AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Evenementenreeks Evenementenreeks: Vrijdag Salon met Vera

De Keizerskroon – Vrijdag Salon met Vera

13 december - 10:00 tot 16:00

We sluiten het jaar af met het  mandala tekenen van de keizerskroon, de kroon op je werk, de kroon op het jaar.

Tijdens deze donkere dagen keren we terug naar binnen, is er tijd van bezinning. 
De keizerskroon is een prachtige twaalfpuntige ster, met een oneindigheid aan mogelijkheden om er invulling aan te geven.
Ik neem je deze dag mee in een prachtige kleurtechniek, het kristaltekenen, een tekenvorm waarin je oneindig veel kristallen kan laten ontstaan, die glinsteren aan de hemel, en die als een meditatie in je door kunnen werken. Je kunt ze gebruiken om invulling te geven aan jouw kroon. En je bent ook helemaal vrij om er vervolgens jouw eigen invulling aan te geven.

We werken deze dag met kleurpotlood op prachtig mandalapapier (zowel voor ervaren als onervaren mandala tekenaars geschikt)

Deze workshop maakt deel uit van de Vrijdag Salon met Vera en is zowel los als in combinatie met andere Vrijdag Salon workshops te volgen.
De financiële bijdrage per dag is 99 euro. Geef je je op voor vier of meer dagen in seizoen 2024-2025 (sep t/m jun) dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs.

20 sept Spiegelen, 18 okt Touch drawing, 15 nov Wabi Sabi, 13 dec de Keizerskroon, 10 jan de Keizerinnenkroon, 21 feb Touch drawing en het innerlijk portret, 28 mrt (nog niet bekend),  18 apr Oneindig reiken, 23 mei Ontknopen, 20 juni Maskers

Gegevens

Datum:
13 december
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
99,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
koffie thee, lekkers en soep tijdens de lunch