AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Evenementenreeks Evenementenreeks: Vrijdag Salon met Vera

De Keizerinnenkroon – Vrijdag Salon met Vera

10 januari 2025 - 10:00 tot 16:00

De keizerinnenkroon is een 13 puntige mandala verbonden met het heilige vrouwelijke.

Waar de keizerskroon 12 puntige mandala verbonden is met het innerlijke mannelijke, met orde, perfectie de zonnejaarcyclus. Gooit deze 13 puntige mandala alle heilige huisjes omver. De dertien vraagt om intuïtie en kent verbinding met de heilige geometrie en de maancyclus. De dertien wordt ook vaak gekoppeld aan de ongehoorzame vrouw en de heks. Ze is wijs en eigenzinnig.

Het maken van deze keizerinnenkroon is een continue dans tussen chaos en orde, waarin iets nieuws kan ontstaan. Een cirkel in 13 delen verdelen kent geen enkele logica, en toch, zodra de intuïtie spreekt krijgt deze mandala als vanzelf vorm.
Ik neem je mee in het gebruik van de lijnen om nieuwe vormen te creëren, de kracht van het vrouwelijke aspect in ons zelf.
Deze mandala vorm kent een oneindigheid aan mogelijkheden om er invulling aan te geven. En zou je nog vele keren opnieuw kunnen maken.

Net als de keizerskroon is ook deze dag voor zowel mannen als vrouwen, beginnende en ervaren mandala tekenaars.

Deze workshop maakt deel uit van de Vrijdag Salon met Vera en is zowel los als in combinatie met andere Vrijdag Salon workshops te volgen.
De financiële bijdrage is 99 euro. Geef je je op voor vier of meer dagen in seizoen 2024-2025 (sep t/m jun) dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs.

20 sept Spiegelen, 18 okt Touch drawing, 15 nov Wabi Sabi, 13 dec de Keizerskroon, 10 jan de Keizerinnenkroon, 21 feb Touch drawing en het innerlijk portret, 28 mrt (nog niet bekend),  18 apr Oneindig reiken, 23 mei Ontknopen, 20 juni Maskers

Gegevens

Datum:
10 januari 2025
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
99,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
koffie thee, lekkers en soep tijdens de lunch