Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

De 5 Biologische Natuurwetten

24 maart 2024 - 14:00 tot 17:00

Wat kun je doen als je kindje 40 graden koorts heeft? Hoe ga je om met klachten zoals een blaasontsteking, longontsteking, darmklachten ect? Wat kun je doen bij chronische klachten wanneer de reguliere zorg je niet verder kan helpen?

 

Deze vragen en nog meer beantwoordt Mies Kloos- Raasveldt tijdens een uitgebreide lezing over de 5 Biologische Natuurwetten. Ziek zijn heeft voor jouw lichaam namelijk ontzettend veel nut. Binnen de Germaanse Geneeswijze wordt ziekte gezien als een vorm van herstel en speelt dus een belangrijke rol binnen jouw gezondheid. Ziektes – zoals koorts, ontstekingen, infecties ect – kunnen een emotionele oorzaak hebben. Dit kan zijn een recente emotionele schok of een trauma, maar ook gebeurtenissen uit je kindertijd of jeugd.

 

De 5 Biologische Natuurwetten zullen je een totaal andere kijk geven op ziekte en gezondheid en bovenal zal je vertrouwen krijgen in het proces van jouw lichaam.

Gegevens

Datum:
24 maart 2024
Tijd:
14:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Katja Froling / Doula Enzo
Telefoon:
06-28535962
E-mail:
info@doulaenzo.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 35,95
Aantal deelnemers:
35
Inclusief:
Thee met lekkers