Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Dans van je Ziel – Creatieve Moed

Dans van je Ziel – Creatieve Moed

24 juli 2022 - 10:30 tot 17:00

 “Life is sacred. Life is art. Life is sacred art. The art of sacred living means being a holy actor, acting from the soul rather than the ego. The soul is out of space and time and, hence, always available, an ever-present potential of our being.” — Gabrielle Roth 

Dit lijf waar het wezenlijke, de Ziel vorm krijg via jou. Het vraag creativiteit en moed om authentiek te zijn, te voorschijn te komen. Wat heb je nodig om in je kracht te komen? Wat steunt jou? Hoe wakker je je innerlijk vuur aan? Wat is jouw gave aan de wereld?
Je wordt uitgenodigd om zichtbaar te worden, jouw heilig vuur te verwelkomen! We gebruiken de kaart van de 5Ritmes om flow te brengen daar waar je vastloopt en te luisteren naar dat wat je beweegt. De dans om te verzachten, verwelkomen, spanning los te schudden, je te openen voor de ruimte om je heen. Met een vrij en moedig krachtig zacht hart in verbinding met dat wat ons draagt.
We zullen dansen met de duw en trekkrachten van polariteit in en om ons heen. Om zo ons heilig middelpunt te vinden en te ervaren wie we werkelijk zijn. Het Levenswiel zal een inspiratie zijn.
Daarnaast geeft de Verbindende Factor ons de gelegenheid om ook met ander materiaal te werken in het fijne atelier.
Investering €145 (betaald voor 16 juli) daarna €155
Aanmelden en/of info hier:

 

Gegevens

Datum:
24 juli 2022
Tijd:
10:30 tot 17:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Annelies Verseveld
Telefoon:
0622241132
E-mail:
soulfulfeet@outlook.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€145 (betaald voor 16 juli) daarna €155
Data:
23 en 24 juli
Aantal deelnemers:
min. 8 en max 18
Inclusief:
Koffie , thee en lekkers