Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Dans je eigen beweging!

9 februari 2020 - 19:30 tot 21:45

Een frisse start van het nieuwe jaar met jouw eigen beweging!

Na de volle feestdagen, waarbij onze energie zo vaak gericht is op de mensen om ons heen, en wat er nodig is voor ‘het geheel’, is dit een mooi moment om even stil te staan bij jouw eigen beweging. De beweging die werkelijk van binnenuit komt: niet omdat je reageert op iets buiten jou, maar omdat ie spontaan ontstaat in jouw eigen binnenste. Wat wil er in jou bewegen, waar wil het heen bewegen, en hoe ziet dat eruit?

Via lichaamsoefeningen, adem, geleide meditatie en vooral muziek gaan we ons naar binnen keren en onze aandacht brengen in het gebied van ons bekken; daar waar onze bodem zich bevindt: wat leeft daar?

Door middel van verschillende soorten muziek nodig ik je vervolgens uit om hier lijfelijk uitdrukking aan te geven in je dans en werkelijk jouw eigen beweging te maken.

Draag kleding waarin je lekker kunt bewegen, en liefst in laagjes zodat je iets uit kunt trekken als je het warm krijgt.

Gegevens

Datum:
9 februari 2020
Tijd:
19:30 tot 21:45

Docent

Overige informatie

Kosten:
15,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
thee en koekjes 🙂

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.