Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Creëer je persoonlijke blend van essentiële oliën

13 november 2020 - 19:00 tot 22:00

Essentiele oliën zijn prachtige natuurlijke producten om een genezings-en bewustwordingsproces te stimuleren en ondersteunen. Een geur raakt je, opent poorten in onze binnenwereld, doorgangen naar heling en transformatie. Kies voor jezelf die geuren die jou op dit moment verder helpen.

Tijdens deze workshop laten we je de krachtige werking van verschillende essentiële oliën ervaren. Daarna kun je zelf op jouw eigen gevoel een blend samenstellen met de oliën die jou nu raken. Toegevoegd aan een basis van jojoba-olie maak je zo een unieke geurblend. Uiteraard zijn wij beschikbaar om met je mee te voelen voor het optimale resultaat.

De blend die jij mee naar huis neemt zal je de weken of zelfs maanden daarna ondersteunen in je ontwikkeling. Je kunt de olie, die in een flesje met een roller zit, daarvoor regelmatig aanbrengen op je lichaam.

Heb jij zin om je open te stellen voor de diepere werking van geurende oliën? Wij hebben er zin in om het jou te laten ervaren!

Gegevens

Datum:
13 november 2020
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
37,50
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers (ivm. Corona)
Inclusief:
thee en de olie