Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Creatieve Zomerweek ‘Op reis naar de toekomst’

Creatieve Zomerweek ‘Op reis naar de toekomst’

19 juli 2022 - 10:00 tot 18:00

Transitie letterlijk vorm geven
Als het leven je dwingt mee te bewegen, roept dat vragen op: Wat nu? Is dit alles? Hoe integreer ik de verandering? Hoe geef ik daar betekenis en invulling aan zodat ikzelf en anderen er blij van worden?

Deze vragen zijn het uitgangspunt voor een creatieve zomerweek waarin alle zintuigen aangesproken worden en je de transitie in jezelf zichtbaar maakt en vorm gaat geven.

Wat roept mij?
We nemen je gedurende 5 dagen mee in een programma van meditatie, inspiratie, muziek, lichaamswerk, persoonlijk werk, creatieve oefeningen en werken met verschillende materialen. We geven jou handvatten om jezelf (verder) te openen en dichter bij het antwoord op de vraag: ‘wat roept mij?’ te brengen. En om die vorm te geven in een creatie die daar bij past.

Jij zoekt naar de textuur en de vorm die het best bij jou past, wij reiken je de materialen en hulpmiddelen aan om het te laten ontstaan.

Elke dag brengen we je een stap dichter bij jouw eindresultaat: een kunstwerk dat jou tot baken en inspiratie voor de toekomst mag zijn.

Gegevens

Datum:
19 juli 2022
Tijd:
10:00 tot 18:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Jeannette Claessen en Michiel Soeters
Telefoon:
06-57510351 (Jeanette) en 06-50807558 (Michiel)
E-mail:
contact@comunicarte.nl & michiel@geenmanoverboord.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
525,-
Data:
18 t/m 22 juli 2022
Aantal deelnemers:
8-12 deelnemers
Inclusief:
Inclusief materiaal, koffie/thee/fris en elke dag een heerlijke lunch